Nici macar nu am incetat Am 16 ani si tot ma uit Adica nu stiu imi face placere, ma relaxez
Nu, este o rusine sa te uit la desene animate, bine nici desene pentru copii de 7 ani cum ar fi:puca, morcoviata si bla bla
Eu cel putin m-am uitat la: Ice Age 1, 2..., Up, Grajdiul vesel, Shrek...etc.
Am 15 ani si tot ma uit.Am avut si o profesoara care spunea ca se uita la desene animate.Nu cred ca exista o limita de varsta. Daca te distreaza si iti place de ce nu?
Eu unul n-am facut-o niciodata (am 25 de ani) si nu cred ca am sa o fac vreodata sunt anumite desene vechi pe care vreau mereu sa le revad si o fac cu placere mereu cat despre cele de acum nu vreau sa zic nimic ca nu ma mai opresc sunt din ce in ce mai proaste
N-am incetat... inca ma mai uit si la varsta asta.
Am copilarit cu tom & jerry, cu duffy duck, bugs bunny... si lista ar putea continua mult si bine
Am 15 ani si ma uit destul de des si dupa parerea mea e ceva foarte normal.La ce poti sa te uiti la varsta asta? La Stirile PRO tv?
Vreau sa fiu copil cat mai mult
N-am incetat . Si cred ca toata viata am sa ma uit la desene animate. Ultimele vazute: Shrek, Madagascar, Printesa si Broscoiul, Pisicile Aristocrate( a zecea oara cred )Si crede-ma cunosc oameni care au 50-60 ani si inca se uita la Tom si Jerry.
Sincer. eu am 14 ani:]
Si nu am renuntat la ele.
Da bine` nu`s obsedata dupa ele, ma uit mai mult la filmele de pe disney chanel... Nu exista limita de varsta. poti sa ai si 40 de ani si inca sa te uiti.
...
De ce sa incetez? i love anime inaca ma uit la desene
ma rog nu de alea cum era pe remea lu' pazvanti gen naruto si de astea
Pe la 11 ani am încetat să mă mai uit, dar îmi plăceau foarte mult. Probabil din cauza maturizării... Dar era ciudat că nu-mi plăceau desenele la 5-6 ani și îmi plăceau la 11!
Am 13 ani jumate sh inca ma uit la desnee! Sh nu imi e rusine sa zic asta fiindca imi traiesc inca copilaria:*!
Am 20 de ani si as prefera un episod din Yogi Bear, The Jetsons, Casa Foster etc, in favoarea emisiunilor tampite de la tv. Oricum nici desenele astea de acum nu stau prea bine. Numai idiotenii. Pacat ca nu mai sunt desenele care erau cand eram micuta
Eu am 14 ani si ma uit in continuare dar nu ma uit la toate porcariile ma uit doar la serialele de pe disney channel nu ma uit la pokemon sau alte chestii eu ma uit de ex:la Zac si Cody ce viata minunata dar acum ma uit mai rar pentru ca imi plac mai mult tenelovelele
Hmm, cam pe la 10 ani am luat o pauză de vreo 2-3 ani, pentru că deși eram într-a 4-a noi voiam să fim șmecheri și să ne uităm la filme, să ne jucăm pe PC. Atunci am încetat când am văzut că nu se mai uita nimeni.
Acum pot să zic că mă distrez dacă mă uit la un episod din Tom & Jerry, la Happy Thee Friends și altele. Știu multe persoane care fac ca mine și nu o consider o rușine. La un moment dat îți e dor de copilărie, de păpușile tale, de jocurile inventate și-atunci îți scoți jucăriile și după ce day un "refresh" la amintiri o să-ți placă să te joci iar.; x
Buna eu amm 25 si sotul 33 vreau sa-ti zic ca inca ne mai uitam la desene animate, si inca nu avem copii dar poti sa fii sigur ca si cu copii ne vom uita.Si sa stii tu ca nu e o rusine sa te uiti la desene animate chiar si cand o sa fim batrani.Viata si asa e dura si grea macar sa mai radem la desene animate si sa ne amintim de copilarie.Bafta si noroc in viata.
M-as mai uita la Viata cu Louie, Spioanele, Copiii de la 402, X-men, Spiderman cred dar nu se mai difuzeaza.
Acum ma mai uit cand prind Kid vs Kat si Phineas si Ferb.
Mama, Phineas si Ferb fac o secventa de titlu!