| ADY_5784 a întrebat:

La cati ani ai incetat sa te mai uiti la desene animate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incetat? Inca ma uit. Prefer sa ma uit la desene animate decat sa vad Stirile de la ora 5.

77 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia Romania este unde este... 3 sferturi din utilizatorii de pe aici cred ca se uita la desene animatehappy

| Andudj a răspuns:

Am 17 ani si inca ma mai uit la desene, adevarat ca doar atunci cand nu am ce sa fac dar totusi ma uit laughing

| BackAgainToTPU a răspuns:

Am 11 ani si inca ma uit. Am fete la mine la scoala care zic ca nu se mai uita, desi la emisiuni preferate pe facebook au hannah montana " actualizat recent.
Daca intrebi asta doar ca sa para maturi. O sa tanjesti dupa ele mai tarziu deoarece nu vei mai avea timp. Plus ca doar acum ai copilaria, mai tarziu nu o vei mai avea!
Inca imi place sa ma uit. in ziua in care voi inceta, va fi deoarece nu mai am timp...

| HappyGirl_4236 a răspuns:

Bai frate dar nu e nici o rusine fiecare se uita la ce vrea si la 30 de ani unchiul meu se uita la Tom & Jerry, ce ii doare pe alti parul happy corect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu zic sa raspunda doar cei care au incetat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 5 ani si jumate

| Liviu a răspuns:

Well sa fiu sincer si eu
Mie nu prea imi plac desenele astea noi
Sunt fanul. papay marinarul ^^
Sau tom & jerry astea desene cu adevarathappy
NU toate balivernele din ziua de azi ^^
Si cred ca cei care au prins.acele "vremuri"
Cand erau doar tom&jerry, PapayMarinarul si Cow&Chiken sau ceva gen atat in rest.

| pauladrian a răspuns:

La 14 ani, de atunci doar ocazional ma uit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 16 ani si inca ma mai uit big grin
Traiasca Tom & Jerry laughing

| mih5a a răspuns:

Am 13 dar nu am renuntat!laughing
Nici nu am de gand...tongue
Creeaza dependenta!laughing

| cornel a răspuns:

Eu am 18 si ma uithappy

| anotherchild a răspuns:

Am 16 ani si inca ma uit la desene.
Sunt unele desene care nu au varsta.@!
ex :Tom si Jerry. Gemenii Cramp//!

| ExTaZy_7517 a răspuns:

O sa ma uit toata viata

| gabriela007 a răspuns:

Inca ma uit laughing. ocazional

| denisa_4116 a răspuns:

Nici macar nu am incetat.Am 11 ani si tot imi place desenele si ma uit.

| NuAmHabar a răspuns:

Mama are 34 de ani si se uita la hannah montanahee hee si h2obig grin
Ma mai uit si eu pe desene-desi am aproape 15 ani, nu mi se pare ceva absur.

| Byclick a răspuns:

Din clasa a 6-a. Ei bine, inca mai ma uit la South parca.

| denismaria92 a răspuns:

Eu zic ca nimeni nu inceteaza vreodata sa se uite la desene. eu inca ma uit laughing si am 18 ani.pana si parintii mei se mai uita uneori la tom & jerry laughing

| Rebe97 a răspuns:

Am 13 ani si ma mai uit inca la filmele de pe disney channel si ma mai uitam la desenele de pe animax da acum nu mai mere programu nu stiu dc, dar la restul nu ma mai uit de mult:-)

| Altair a răspuns:

Nici nu m-am oprit de la desenelaughing imi placeau viata cu louie.copii de la 402. oricum stau acum pana la ora 2-3 noaptea ca atunci incepe viata cu louie mai multe desene vechibig grin

| marinaforic a răspuns:

Pai, inca nu am incetat...ma mai uit si cu fratemiu...si are 22 de ani
!

| pac2oo6 a răspuns:

Ma mai uit si acum.
Jonny Test, Gemenii Cramp

| andreeadragutza22 a răspuns:

Pay eu acum am 13 any si tot ma my uit la cele frumoase

| catahardy a răspuns:

Am 15 ani si inca ma uit la anime nu desene gen viata cu louie, copii de la 402 etc...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 12 ani si inca vreau sa traiesc in lumea Pokemon + ca fac colectie am Copiii de la 402, Viata cu Louie, Piratul Jack cel Teribil, seriile complete pe DVD-uri in romana (de pe net) + Pokemon TOATE SEZOANELE in engleza! DECI : NICIODATA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma uit ca is dragute si in afara de astea mai is numa politicieni la TV iar eu ma crizez de la politicieni ca ma deprima si nu ne ajuta CU nimic sa ni se spuna din 5 in 5 minuta ca ii criza x-(

| LittleandLiars a răspuns:

@denisa.ai 11 ani toata lumea se uita la varsta aia...:D

Ma mai uit si imi place la nebunie cand mi-e dor de cele vechi caut www.peteva.ro :X

| Laura a răspuns:

Am aproape 14 ani si inca ma uit, si nu vreau niciodata sa incetez sa ma uithee hee Pacat insa ca nu mai sunt desene cum erau acum cativa ani, pe foxkids, jetix sad hai sa ii sacrificam pe jonas brothers, hannah montana, si cine mai e pe acolo, si sa primim inapoi viata cu louie, lumea lui bobby, wunschpunsch, copiii de la 402, watermellon, robogandaceii, etc etc puppy dog eyes

| lili23 a răspuns:

Sa incetez!?!?!? bine ca mi-ai adus aminte, ma duc sa vad un simpsons big grin, am 25 si cred ca si la 80 o sa ma uit la desene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La desene poti sa te uiti si la 50 de ani daca iti plac.Cine a spus ca la desene trebuie sa te uiti pana la o anumita varsta? eu si acum ma uit si peste o luna fac 19 ani .deci...relax oameni buni happy