M-as mai uita la Viata cu Louie, Spioanele, Copiii de la 402, X-men, Spiderman cred dar nu se mai difuzeaza.
Acum ma mai uit cand prind Kid vs Kat si Phineas si Ferb.
Mama, Phineas si Ferb fac o secventa de titlu!
Am 19 si in iarna mi-am downloadat toate episoadele din Kid vs Kat. O fi grav? Eu nu cred. :p
Am aproape 14 ani si inca ma uit, si nu vreau niciodata sa incetez sa ma uit Pacat insa ca nu mai sunt desene cum erau acum cativa ani, pe foxkids, jetix hai sa ii sacrificam pe jonas brothers, hannah montana, si cine mai e pe acolo, si sa primim inapoi viata cu louie, lumea lui bobby, wunschpunsch, copiii de la 402, watermellon, robogandaceii, etc etc
Well sa fiu sincer si eu
Mie nu prea imi plac desenele astea noi
Sunt fanul. papay marinarul ^^
Sau tom & jerry astea desene cu adevarat
NU toate balivernele din ziua de azi ^^
Si cred ca cei care au prins.acele "vremuri"
Cand erau doar tom&jerry, PapayMarinarul si Cow&Chiken sau ceva gen atat in rest.
@denisa.ai 11 ani toata lumea se uita la varsta aia...:D
Ma mai uit si imi place la nebunie cand mi-e dor de cele vechi caut www.peteva.ro :X
Hmm, cam pe la 10 ani am luat o pauză de vreo 2-3 ani, pentru că deși eram într-a 4-a noi voiam să fim șmecheri și să ne uităm la filme, să ne jucăm pe PC. Atunci am încetat când am văzut că nu se mai uita nimeni.
Acum pot să zic că mă distrez dacă mă uit la un episod din Tom & Jerry, la Happy Thee Friends și altele. Știu multe persoane care fac ca mine și nu o consider o rușine. La un moment dat îți e dor de copilărie, de păpușile tale, de jocurile inventate și-atunci îți scoți jucăriile și după ce day un "refresh" la amintiri o să-ți placă să te joci iar.; x
Am 16 ani si inca ma uit la desene.
Sunt unele desene care nu au varsta.@!
ex :Tom si Jerry. Gemenii Cramp//!
Pe la 11 ani am încetat să mă mai uit, dar îmi plăceau foarte mult. Probabil din cauza maturizării... Dar era ciudat că nu-mi plăceau desenele la 5-6 ani și îmi plăceau la 11!
Am 13 ani si inca ma uit nu am de gand sa incetez dar ma uit mai mult la cele de pe disney channel
Ma uit cu fiecare ocazie. Ador Looney Toons-urile, dar nu cele care au mai ramas pe Cartoon Network. Cele de pe Boomerang:X Am 15 ani si garantez ca nu ma voi opri niciodata! Il iubesc pe Duffy Duck
De ce sa incetez? i love anime inaca ma uit la desene
ma rog nu de alea cum era pe remea lu' pazvanti gen naruto si de astea
Am 15 ani si tot ma uit.Am avut si o profesoara care spunea ca se uita la desene animate.Nu cred ca exista o limita de varsta. Daca te distreaza si iti place de ce nu?
N-am incetat... inca ma mai uit si la varsta asta.
Am copilarit cu tom & jerry, cu duffy duck, bugs bunny... si lista ar putea continua mult si bine
Buna eu amm 25 si sotul 33 vreau sa-ti zic ca inca ne mai uitam la desene animate, si inca nu avem copii dar poti sa fii sigur ca si cu copii ne vom uita.Si sa stii tu ca nu e o rusine sa te uiti la desene animate chiar si cand o sa fim batrani.Viata si asa e dura si grea macar sa mai radem la desene animate si sa ne amintim de copilarie.Bafta si noroc in viata.
Eu unul n-am facut-o niciodata (am 25 de ani) si nu cred ca am sa o fac vreodata sunt anumite desene vechi pe care vreau mereu sa le revad si o fac cu placere mereu cat despre cele de acum nu vreau sa zic nimic ca nu ma mai opresc sunt din ce in ce mai proaste
Am 15 ani si inca ma uit la anime nu desene gen viata cu louie, copii de la 402 etc...