Nu pot adormi niciodata mai devreme de 2 noaptea, decat daca as fi extrem de obosita, dar asta se intampla cam o data pe an. Adorm dupa 2 in general, pot adormi si la 5 dimineata, iar de trezit, cand eram la scoala, la 7-8 era trezirea. acum ca sunt in vacanta, la orele pranzului, dupa 12 ziua, hahaha! dar am observat ca atunci cand dormeam doar 2-3 ore pe noapte si ma trezeam foarte devreme, eram fresh dupa ce imi trecea faza aia cu amanatul soneriei ceasului, cu incercarile esuate de a ma ridica din pat, etc. imi reveneam apoi. insa cand ma trezesc foarte tarziu, sunt buimaca toata ziua, ma simt ametita, sunt nauca.
Ma trezesc la 6 dimineata... si ma culc. cand ma lasa fata De obicei pe la 1 noaptea
Shin.
In vacanta somnul mi-e cam dat peste cap.Ma pun sa dorm pe la 4 jumate dimineata si ma trezesc pe la 12
@scumpul meu criticul din pacate nu prea stau pe messenger, intru foarte rar, sa invechit)
Acum e vacantaaa).profit si eu:d. dupa 1 noaptea.cand mi`e somn:d. si ma trezesc tot pe la 1. ). cam mult da mna.asa-i in vacanta:d
De obicei, dupa 12. Ma trezesc pe la 8, m-am obisnuit asa. Nici macar cand nu am treaba nu pot dormi mult, maxim pana la 10. Si mor de ciuda
De obicei merg la culcare pe la 2-3 noaptea(uneori reusesc sa ajung in pat si mai tarziu) si ma trezesc la ora 8 dimineata.
Pfffff depinde... poate adorm de la 22.00 poate mai tarziu de 03.00 cat despre trezire...si aici depinde... daca am treaba dimineata daca nu am treaba dupa 10.00 :d
Ora de culcare:1-2 chiar 3
trezirea:cat mai tarziu(peste 12)pana la 1 ma bat cu fratemiu(in gluma.adica ne ciondanim)ca intre frati. e bine sa ai frati mai mari...am deviat de la subiect.scuze
Pai:
ma culc dupa 2...asta insemnand ca poate sa ajunga si la 4
ma trezesc la 11.....astea fiind in vacanta, ca la scoala statea altfel treaba
Culcare e intre 23:00 si 2:00 noaptea cea de trezire e intre 7:30 si 8:00 dimineata asta general cam 90% din situatii
In general ma culc pe la 4, 5 si ma trezesc pe la 15, 16 ca deh, doar sunt in vacanta
De vreo 2 săptămâni nu mă culc mai devreme de 3 şi o să regret.
Mă trezesc după 12:00
Davyduchiha2001 întreabă: