Nu pot adormi niciodata mai devreme de 2 noaptea, decat daca as fi extrem de obosita, dar asta se intampla cam o data pe an. Adorm dupa 2 in general, pot adormi si la 5 dimineata, iar de trezit, cand eram la scoala, la 7-8 era trezirea. acum ca sunt in vacanta, la orele pranzului, dupa 12 ziua, hahaha! dar am observat ca atunci cand dormeam doar 2-3 ore pe noapte si ma trezeam foarte devreme, eram fresh dupa ce imi trecea faza aia cu amanatul soneriei ceasului, cu incercarile esuate de a ma ridica din pat, etc. imi reveneam apoi. insa cand ma trezesc foarte tarziu, sunt buimaca toata ziua, ma simt ametita, sunt nauca.
Pai in timpul vacantei ora de culcare este intre 12-2 si de trezire dupa 11...stiu ca nu e tocmai ok dar...se intampla numai in vacanta:d
De obicei pe la 1.30-2... dar sunt nopti in care stau treaza pana la 3-4 chiar si 5
si culmea e ca nu dorm mult
Buna! pai ma culc pe la 10 :00 pm si ma trezesc la 8:00 am, 9:00 am sau 10:00am. pa pa!
Ora de culcare : incepand de la 11 pana la 3 depinde :p.
De trezit, ma trezesc in jur de 8-10
In vacanta la 4 si ma trezesc a 14 15... iar in timpul scoli 12...si la 7 trezirea((((...si mai vreau inca sa dorm
Davyduchiha2001 întreabă: