anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce ora te duci la culcare? La ce ora te trezesti?

Răspuns Câştigător
| Lorenyk a răspuns:

Nu pot adormi niciodata mai devreme de 2 noaptea, decat daca as fi extrem de obosita, dar asta se intampla cam o data pe an. Adorm dupa 2 in general, pot adormi si la 5 dimineata, iar de trezit, cand eram la scoala, la 7-8 era trezirea. acum ca sunt in vacanta, la orele pranzului, dupa 12 ziua, hahaha! dar am observat ca atunci cand dormeam doar 2-3 ore pe noapte si ma trezeam foarte devreme, eram fresh dupa ce imi trecea faza aia cu amanatul soneriei ceasului, cu incercarile esuate de a ma ridica din pat, etc. imi reveneam apoi. insa cand ma trezesc foarte tarziu, sunt buimaca toata ziua, ma simt ametita, sunt nauca.

42 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Ma culc pe la 12 noaptea si ma trezesc pe la 9.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai ora de culcare: 12, 1 sau chiar si 2
Ora de trezire: 10-11

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Merg la culcare in jurul orei 02, 00 si ma trezesc la ora 08, 00.

daniela
| daniela a răspuns:

De trezit zilnic 4, 30 - 5, 00 de culcat cand apuc dupa 10, 30 zilnic

| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu la ora 8:00 ma culc si la ora 8:00 dimineata ma scol

Shin
| Shin a răspuns:

Ma trezesc la 6 dimineata... si ma culc. cand ma lasa fata tongue De obicei pe la 1 noapteawinking
Shin.

cami
| cami a răspuns:

Pai ora difera.12, 1. Ora de trezire la fel.9, 10.

pupimik
| pupimik a răspuns:

In vacanta somnul mi-e cam dat peste cap.Ma pun sa dorm pe la 4 jumate dimineata si ma trezesc pe la 12

| crisS a răspuns:

La culcare merg pe la 2 si dimineata ma trezesc pe la 10happy

| BUBULINA a răspuns:

Pai cand imi e somn
si de trezit ma trezesc cand nu imi mai e somn tongue

| BUBULINA a răspuns:

@criticul dar ce faci tu pana la oara aia gatesti?laughing

| BUBULINA a răspuns:

@scumpul meu criticul din pacate nu prea stau pe messenger, intru foarte rar, sa invechitlaughing)

| Puiutz a răspuns:

Acum e vacantaaalaughing)love struck.profit si eu:d. dupa 1 noaptea.cand mi`e somn:d. si ma trezesc tot pe la 1blushing. laughing). cam mult da mnawhistling.asa-i in vacanta:d

| maryana5 a răspuns:

Depinde

| ioanaa a răspuns:

De obicei, dupa 12. Ma trezesc pe la 8, m-am obisnuit asa. Nici macar cand nu am treaba nu pot dormi mult, maxim pana la 10. Si mor de ciuda tongue

| JustMeFlory a răspuns:

Ma culc pe la 1-2, si ma trezesc pe 9-10...happy

| Dara a răspuns:

De obicei merg la culcare pe la 2-3 noaptea(uneori reusesc sa ajung in pat si mai tarziu) si ma trezesc la ora 8 dimineata.

| albastrel a răspuns:

Pfffff depinde... poate adorm de la 22.00 poate mai tarziu de 03.00 cat despre trezire...si aici depinde... daca am treaba dimineata daca nu am treaba dupa 10.00 :d

| JackieSue a răspuns:

Ma culc cand imi vine somnul si ma trezesc pe la 3...nu mint.:d

zu

| Bianca_4346 a răspuns:

Ora de culcare:1-2 chiar 3
trezirea:cat mai tarziu(peste 12)laughingpana la 1 ma bat cu fratemiu(in gluma.adica ne ciondanim)ca intre fratibig grin. e bine sa ai frati mai maritongue...am deviat de la subiect.scuzebig grin

| Andreea_7493 a răspuns:

Cand mi se face somn, de obicei ma trezesc dupa 12 blushing pana la 2 ma trezesclaughing

| Jonsdottir a răspuns:

laughing ma culc la 1 si ma trezesc la 11 tongue

| Lary a răspuns:

La 12 si ceva adorm si la 10-11 ma trezesc.

| Ellena a răspuns:

Pai:
ma culc dupa 2...asta insemnand ca poate sa ajunga si la 4 big grin
ma trezesc la 11.....astea fiind in vacantahee hee, ca la scoala statea altfel treabatongue

| Sara2 a răspuns:

Culcare e intre 23:00 si 2:00 noaptea cea de trezire e intre 7:30 si 8:00 dimineata asta general cam 90% din situatii

| Encore a răspuns:

La culcare intre orele 2-5 dimineata, si ma trezesc la maxim 12...

| urbanghost a răspuns:

In general ma culc pe la 4, 5 si ma trezesc pe la 15, 16 ca deh, doar sunt in vacantahee hee

| AndrusKanu a răspuns:

De vreo 2 săptămâni nu mă culc mai devreme de 3 şi o să regret.
Mă trezesc după 12:00 big grin

| zeeeeeex a răspuns:

Eu intre 4 si 7 (AM)culcarea si trezirea undeva in jurul orelor 12-2 (PM)