anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce ora te duci la culcare? La ce ora te trezesti?

Răspuns Câştigător
| Lorenyk a răspuns:

Nu pot adormi niciodata mai devreme de 2 noaptea, decat daca as fi extrem de obosita, dar asta se intampla cam o data pe an. Adorm dupa 2 in general, pot adormi si la 5 dimineata, iar de trezit, cand eram la scoala, la 7-8 era trezirea. acum ca sunt in vacanta, la orele pranzului, dupa 12 ziua, hahaha! dar am observat ca atunci cand dormeam doar 2-3 ore pe noapte si ma trezeam foarte devreme, eram fresh dupa ce imi trecea faza aia cu amanatul soneriei ceasului, cu incercarile esuate de a ma ridica din pat, etc. imi reveneam apoi. insa cand ma trezesc foarte tarziu, sunt buimaca toata ziua, ma simt ametita, sunt nauca.

43 răspunsuri:
| mada. a răspuns:

Pai in timpul vacantei ora de culcare este intre 12-2 si de trezire dupa 11...stiu ca nu e tocmai ok dar...se intampla numai in vacanta:d

| adyth a răspuns:

De obicei pe la 1.30-2... dar sunt nopti in care stau treaza pana la 3-4 chiar si 5 big grin
si culmea e ca nu dorm mult straight face

| eliza a răspuns:

Buna! pai ma culc pe la 10 :00 pm si ma trezesc la 8:00 am, 9:00 am sau 10:00am. pa pa!

| .-RaZvY-. a răspuns:

Ora de culcare happy : incepand de la 11 pana la 3 big grin depinde :p.

De trezit, ma trezesc in jur de 8-10

| andrreea a răspuns:

De obicei ma culc pe la 12....si ma trezesc la 10....11happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ora de culcare, niciodată nu este aceeași, ora de trezire în general 06.00 h!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De obicei la 1-2 noapte...de trezit la 8 dimineatahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu draga bubulina...stau pe mess si vorbesc cu lumea. vrei sa vb si cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mine*(scuze)tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cateodata dorm toata ziua si noaptea "stau de veghe". In vacante, indiferent cand ma culc si cand ma scol, mereu dorm vreo 14 ore, zi sau noapte.Sa compensez, in timpul scolii dorm si numai 4 ore pe noapte sad nu c-as invata eu prea mult, uneori de oboseala nu pot sa adorm angry

| yanny`s a răspuns:

La 3 de obicei adorm si ma trezesc la 9 sau la 10, dar foarte obosita.

| nisi1t a răspuns:

8 jumate dimineata trezirea, 2 noaptea culcarea

| emin3mcosmin a răspuns:

In vacanta la 4 si ma trezesc a 14 15tongue... iar in timpul scoli 12...si la 7 trezireacrying((((...si mai vreau inca sa dorm