| LoOvE a întrebat:

La fb, unde dau sa restricitionez anumite persoane pe care nu ii am la prieteni.Nu vreau sa-mi vada fb-ul...

Răspuns Câştigător
| misterioaѕa a răspuns:

Confidenţialitate==]Personalizat==]"ascunde de la
Aceste persoane sau liste::"
Succes!

7 răspunsuri:
| misterioaѕa a răspuns:

FACEBOOK - Profil privat. Intra aici http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy da click pe PERSONALIZAT ->si aici la Vizibil pentru alege ->Prieteni ->click pe -> salveaza setarea Enjoy! Ai profil Privat! (doar prietenii iti pot vedea profilul)

| LoOvE explică (pentru misterioaѕa):

Pai am deja profil privat.Eu as vrea sa-l am normal profilul sa mi-l vada toti, DAR sa restrictionez eu anumite persoane care nu vreau sa-mi vada profilul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai la setari de confidentialitate si poti poti limita accesul, adica poti face profilul vizibil doar pentru prietenii din lista sau poti personaliza(la aceasta rubrica iti da posibilitatea sa tastezi numele celor pe care nu ii vrei ca musafiri si astfel acestia nu au acces la informatiile de pe profilul tau)

| LoOvE explică (pentru anonim_4396):

Bun...am dat acolo la rubrica unde sa restrictionez anum. persoane.Dar mi-au aparut mai multe randuri si nu stiu unde sa le scriu numele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoOvE):

Ai intrat la "setari de confidentialitate' apoi pe mijlocul paginii iti apar 3 chenare : public, prieteni, personalizat. Bifezi cerculetul de sub "personalizat" si automat se deschide o fereastra mica in care scrie "Aceste persoane sau liste:" aici selectezi din sagetuta "specific people or list..." iar mai jos scrie 'ascuns de la " - "Aceste persoane sau liste:" scrii in spatiul acela numele celui/lor pe care nu vrei sa il lasi sa iti vada profilul apoi "dai salvare modificari" si aia e.

| LoOvE explică (pentru anonim_4396):

Si acele persoane sunt anuntate ca eu i-am restrictionat? Si cand vor vrea sa se uita la profilul meu ce va aparea? Sau nu-l vor mai putea gasi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoOvE):

Nu sunt anuntate acele persoane, asta tine de confidentialitate, de aceea se cheama setare de confidentialitate. Doar ca atunci cand vor intra in profilul tau nu vor mai vedea activitatile tale si rubrica "despre tine"