Azi 1 Decembrie toti sarbatoresc Ziua Romaniei. Eu plang declinul ei. *** USA si toti bastarzii care profita de mintea infantila a romanilor care nu sunt decat niste pupincuristi. Romania are nevoie de o schimbare. Toata lumea are nevoie de o schimbare pentru a detrona mizerabilii care se ascund in umbre.Dar totusi iubesc Romania. La multi ani!
Şi cine să aducă schimbarea? Noi n'avem tupeu să facem nimic, ne supunem conducerii parcă am fi nişte marionete.Dau de exemplu asta:
http://goamanu.wordpress.com/......a-replica/
Ne lăsăm conduşi de cine? De nişte prăjiţi care de abia au un liceu terminat, dar emană supunere pentru că sunt la conducere şi ne dau legi pentru a trăi într'o ţară mai "bună". Fără să încalci legi nu rezolvi nimic şi mulţi de asta dau înapoi, pentru că le e frică.
Sayonara!
La multi ani si tie! din pacate eu imi petrec aceasta zi la servici, cu toate ca imi doream sa fiu acasa langa familia mea...dar deh, asta e!
La multi ani! Eu stau in pat urmaresc festivitatea de la Arcul de triumf, si astept sa vina toata familia mea ca sa facem un gratar
La multi ani! Eu aceasta zi mi-o voi petrece odihnindu-ma, deoarece maine voi merge din nou la scoala! :* Tu?
Din pacate eu nu ma voi putea odihni deoarece am de facut vreo 2 proiecte pe saptamana viitoare si numai azi as putea sa le fac!
La mulţi aniii România!
Da, e o zi minunată, de aia mi-o şi petrec citind cărţi scrise de autori români, ascultând Paraziţii şi trupe gen Bucovina, Krepuskul, Bucium, Trooper, Truda şi vizionând clipuleţe de la PrahovaTV, urmând să o termin într'un mod cât se poate de obişnuit cu o ieşire scurtă afară şi 3 ore la sală.
Sayonara!
Stii,cand spui "a inerva" inseamna ca asiguri unui tesut sau organ un fel de retea de nervi.Nu cred ca poti sa faci tu asta,cantand imnul.
Vrei sa spui " a enerva" adica a infuria, nu?
Efectu-i garantat:asa-mi faceau, candva, prietenii de ziua mea pe la 4 dimineata imi cantau imnul.
Pai sunt unghur si nu sarbatoresc aceasta zi deoarece atunci s-a unit tara romaneasca cu transilvania si moldova! iar transilvania facea parte din ungaria si nu este corect! ati furat din ungaria! hotilor!
Daca nu o sarbatoresti pute-ai sa nu raspunzi la aceasta intrebare! Si transilvania a fost a Romaniei dar voi ne-ati furato si dupa aia noi ne-am recuperat-o! Deci romanii nu sunt hoti!