| SummerSmile97 a întrebat:

La mulţi ani România! :-x

La mulţi ani tuturor românilor! big hug

Voi cum vă petreceţi această zii? happy

Răspuns Câştigător
| WeeD a răspuns:

Azi 1 Decembrie toti sarbatoresc Ziua Romaniei. Eu plang declinul ei. *** USA si toti bastarzii care profita de mintea infantila a romanilor care nu sunt decat niste pupincuristi. Romania are nevoie de o schimbare. Toata lumea are nevoie de o schimbare pentru a detrona mizerabilii care se ascund in umbre.Dar totusi iubesc Romania. La multi ani!

16 răspunsuri:
| mihaelutzamy a răspuns:

La multi ani. Eu imi petrec aceasta zi invatand la geografie pentru tezasad

| Simona a răspuns:

La multi ani! Eu aceasta zi mi-o voi petrece odihnindu-ma, deoarece maine voi merge din nou la scoala! sigh :* Tu?

| xyxy97 a răspuns:

Eu lenevind la TV

| LoGaS a răspuns:

La multi ani! Ca de obicei in familie.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

La multi ani si tie! din pacate eu imi petrec aceasta zi la servici, cu toate ca imi doream sa fiu acasa langa familia mea...dar deh, asta e!

| hiphopgirl a răspuns:

Ii inervez pe mami si tati cantand imnul de multe ori

| daηă a răspuns:

La mulţi ani!
Eu am să-mi petrec ziua normal.

| inteligenta a răspuns:

Pai sunt unghur si nu sarbatoresc aceasta zi deoarece atunci s-a unit tara romaneasca cu transilvania si moldova! iar transilvania facea parte din ungaria si nu este corect! ati furat din ungaria! hotilor! tongue

| Leocerba a răspuns (pentru hiphopgirl):

Stii,cand spui "a inerva" inseamna ca asiguri unui tesut sau organ un fel de retea de nervi.Nu cred ca poti sa faci tu asta,cantand imnul.
Vrei sa spui " a enerva" adica a infuria, nu?
Efectu-i garantat:asa-mi faceau, candva, prietenii de ziua mea laughing pe la 4 dimineata imi cantau imnul.

| SummerSmile97 explică (pentru Simona):

Din pacate eu nu ma voi putea odihni deoarece am de facut vreo 2 proiecte pe saptamana viitoare si numai azi as putea sa le fac!hee hee

| OrdinaryGirld a răspuns:

La multi ani! Eu stau in pat urmaresc festivitatea de la Arcul de triumfhappy, si astept sa vina toata familia mea ca sa facem un gratarhee hee

| UnleashedPsycho a răspuns:

La mulţi aniii România!
Da, e o zi minunată, de aia mi-o şi petrec citind cărţi scrise de autori români, ascultând Paraziţii şi trupe gen Bucovina, Krepuskul, Bucium, Trooper, Truda şi vizionând clipuleţe de la PrahovaTV, urmând să o termin într'un mod cât se poate de obişnuit cu o ieşire scurtă afară şi 3 ore la sală.
Sayonara!

| SummerSmile97 explică (pentru inteligenta):

Daca nu o sarbatoresti pute-ai sa nu raspunzi la aceasta intrebare! Si transilvania a fost a Romaniei dar voi ne-ati furato si dupa aia noi ne-am recuperat-o! Deci romanii nu sunt hoti!

| Do??a a răspuns:

La mulţi ani! puppy dog eyes
Mă uit la TV.

| lentzig a răspuns:

Iesind in oras cu prietenele, la o cafea

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru WeeD):

Şi cine să aducă schimbarea? Noi n'avem tupeu să facem nimic, ne supunem conducerii parcă am fi nişte marionete.Dau de exemplu asta:
http://goamanu.wordpress.com/......a-replica/
Ne lăsăm conduşi de cine? De nişte prăjiţi care de abia au un liceu terminat, dar emană supunere pentru că sunt la conducere şi ne dau legi pentru a trăi într'o ţară mai "bună". Fără să încalci legi nu rezolvi nimic şi mulţi de asta dau înapoi, pentru că le e frică.
Sayonara!