| ChocoHeart a întrebat:

Locuri faine de dat cu rolele in Bucuresti? Caut un loc sau niste locuri in care sa imi antrenez sariturile de pe box, fara sa se uite un skatepark intreg la mine laughing)

Răspuns Câştigător
| Gbm_Gabi_1983 a răspuns:

Depinde unde stai tu. In apropierea cartierului meu este un parc numit Parcul Pantelimon (cred) nu stium cum sa iti explic bine dar daca urmezi apa la un moment dat vei vedea de cărări una care se duce in sus si alta in jos. Tu trebuie sa mergi pe cea care duce in jos si sa mergi in fata. Acolo am vazut ca sunt rampe pentru biciclete, skate dsr nu sunt sigur daca exista si pentru role. Daca imi aduc aminte parca erau niste chestii in forma de triunghi parca (a trecut 2 ani de cand nu am mai fost si am uitat) și acolo am vazut niste tipi ca se dadeau cu rolele si faceau niște scheme. Daca iti e mai usor poți sa iei metroul pana la statia Pamtelimon si cum iesi de uiti in spate si o sa vezk un drumulet si daca mergi feva gen 15 2p m vei vedea o rampa, cobori pe i-a si obiei la dreapta (oricum e singura direcție)

1 răspuns:
| ChocoHeart explică (pentru Gbm_Gabi_1983):

In sectorul 2 stau
Am impresia ca rampele de care zici nu mai exista de ceva vreme, ca si in Plumbuita erau unele. O sa caut acel loc. Multumesc!