| Yuii a întrebat:

Mă place un coleg de la școală ce să fac ca să scap de el că se uită la mine tot timpul și mă enervează! P. S. e mirositor.sad

Răspuns Câştigător
| aDiDaSxD a răspuns:

Pai spune-i intr-un mod delicat ca nu iti place de el si ca te deranjeaza ca tot se uita la tine
Funda?

15 răspunsuri:
| daydreamer a răspuns:

laughing)) E mirositorlaughing Genial. Well, cred ca e mai bine sa-i zici adevarul pe sleau.winking

| voiebuna11 a răspuns:

Spune-i verde in fata sa nu se mai uite la tine si gata...

| xDarKy a răspuns:

Ii zici ca nu-l suporti si gata. Si ii mai zici ca sa te lase in pace, o sa fie putin suparat da-i trece.

| User657483 a răspuns:

Spune-i direct fara retineri! mai ales daca e „mirositor"!

| Roxin a răspuns:

Spune-i direct ca nu il placi si ca ar fi cazul sa te lase in pace. Daca tot insista, jigneste-l... o sa fie fortat sa te lase in pace. O seara placuta

| Capone15 a răspuns:

Incearca sa'l ingnori. Spune'i ca ai prieten, poate asa o sa inteleaga, sau thinking gaseste pe cineva la care ii place de el si incearca sa'i combini. Asa ai putea sa scapi. Nu incerca sa-ti faci ceva sa mirosi si tu urat, o sa te placa mai multlaughing

| Patrăţel a răspuns:

' E mirositor' rolling on the floor))))))).
Okey, trecand peste faza astaa, cel mai bine si mai corect este sa te duci frumos la el si sa-i spui CLAR ca nu simti nimic pentru el si ca obsesia lui nebuneasca te incomodeaza.Probabil ca nu va intelege si va face in continuare la fel, lasa-l in pace si nu-l mai baga in seama! Evita-l pe cat posibil, sunt sigura ca isi va pierde interesul odata cu trecerea timpului daca va vedea ca nu il bagi in seama.
P. S: Mai intareste din cand il cand faptul ca nu il placi. Bafta! :*

| sabinutza97 a răspuns:

Arata-i ca il urasti...sau poti sa-i sp sa se spele

| vio_9808 a răspuns:

Poate vrea sa faca baie cu tine rolling on the floor

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Spune-i ca daca ar fi sa alegi un picior nespalat de 3 luni si el ai fi intr-o dilema foarte usoara de rezolvat! Piciorul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se simte mirosul de aici.

| Yuii explică:

Nu pot face asta în clasă plus că e cel mai gras și toși fug de el dar băieșii ne terorizează că pun mâna pe el! X-(

| gya289 a răspuns:

Salut! Pai vorbeste cu el...Incearca sa ii spui frumos ceva in genul "nu vreau sa te simti jignit dar intre noi nu poate exista o relatie".
Daca el continua sa nu te lase in pace fi putin mai dura.
Sper ca te-am ajutat!

| Patrăţel a răspuns (pentru Yuii):

Pai cand il mai surprinzi ca se uita, striga si tu la elrolling on the floor de acolo de unde esti.Si daac vrei sa rezolvi problema, du-te la el si vorbeste, ce mai conteaza ce zic colegii. daca tii foarte mult la chestia asta, atunci lasa-l sa se uite. Pana la urma ar intelege si colegii cum e, si daca nu, nu-i baga in seama.

| Yuii explică (pentru vio_9808):

Vrei să fac baie cu Remus mirositorul, grasul și prostul la învățătură că de fiecare dată a luat clasele 1, 2, 3 cu indulgența doamnei de la 33 din Galași! Ia lasă-mă!