Un joc de puzzle ai încercat? Există variante simple/complicate (peisaje, portrete, animații etc). E un joc atractiv, interactiv, asamblezi piesele singură, sau în grup (alegerea e a ta!). E distractiv, te va relaxa enorm, iar la final, vei avea o satisfacție enormă, dacă reușești să-i aranjezi piesele corect, încât să rezulte ceva minunat. Am văzut persoane, care chiar și-au înrămat... munca.
PS. Tu, care iubești atât de mult cățelușii, cum de nu ai unul?
Cheamă băieții la tine acasă dați o petrecere ceva sau vorbiți discutați glmiți spuneți bancuri.
Gaseste o activitate ce iti place. Gen: pictura, muzica. Implica-te in activitati.
Incearca sa nu iti irosesti timpul. Citeste carti.
Gaseste domenii care iti plac. Daca iti place de exemplu pictura, cauta un curs, o activitate care sa te ajute sa nu iti pierzi timpul. Daca iti place matematica, mergi la un club de matematicieni (nu prea exista, dadar poti gasi persoane cu aceeasi placere)
Bafta!
Anonimuserr.
Nu vreau sa stau cu baietii sunt prosti si discusta doar de jocuri PC sau Football.Sunt plictisitori
De citit nu prea stiu ce sa spun Brigaela.
De citit citesc destul la scoală vreau ceva distractiv, super.
Maddey
Pe baieti ii cheamăenis, Stefan, Madalin.
Denis are 10 ani
Stefan are 13 ani
Madalin are 12 ani
Iar eu am 11 ani.
Citeste literatura, nu manualke si culegeri. E cea mai distractiva ocupatie, nu te vei plictisi niciodata, vei simti ca nu ai destul timp pentru a citit tot ce ai vrea. Si, in plus, o sa afli milioane de chestii interesante pe care le vei putea utiliza in fiecare zi a vietii tale. Crede-ma, este cea mai super distractie inventata deocamdata de om. Poti citi, fara fir de plictiseala de dimineata pana seara si, la sfarsit, sa simti ca ai mai vrea desi pici de somn. Ai grija insa sa nu-ti neglijezi teme, e este o distractie care da depenedenta.
Deliaandreea2011
Eu stau intr-un sat si nu sunt asa ceva pe aici...si nici macar nu imi place pictura, muzica sau sa citesc prea mult...
Floresdemayo
Pentru ca stau la bloc si mama nu vrea caine sa pisica la bloc.
In schimb am 3 caini la unchiul meu.Ii vizitez aproape zilnic.
Andreea956 întreabă:
anonim_4396 întreabă: