Pai deseneaza,fa origami dupa videoclipuri pe youtube,scrie chestii in jurnal,in caz ca nu ai unul fa-ti,iesi p-afara,scrie povesti/texte/poezii,fa-ti un blog,fa poze,joaca-te jocuri pe calculator,cauta bancuri pe net,invata,fa-ti temele,fa curat prin camera,citeste o carte,joaca-te carti cu cineva din familie sau construieste singura un castel din carti,uita-te la un film/serial/anime, asculta muzica, suna pe cineva si vorbeste la telefon Sunt o groaza de chestii pe care le poti face...
Cum naiba te poţi plictisi când ai internet ? Joacă un milion de jocuri online, citeşte ceva, învaţă de pe Wikipedia, răspunde la întrebări pe TPU, caută prieteni pe facebook sau pe hi5, uită-te la clipuri pe youtube, şi câte şi mai câte...
Raspunde pe TPU!
nu, asta e ce fac eu si nu ma simt cu adevarat implinit
iesi cu prietenii, mergi ba la ei ba la tine, altfel ajungi ca mine
nu-ti fie frica, eu sunt un las, dar tu nu
Buna;))
Daca te plictisesti, poti urmari Simon's Cat;))
Ai aici o " monstra " :
http://www.youtube.com/watch?v=nn2h3_aH3vo&feature=related
I-ati prietenii si iesiti prin oras.Asculta muzica. Vorbeste cu prietenii pe mes. www.bored.com
Buna. iti propun un job. reprezentant/coordonator la giada rome sau ladys.daca te intereseaza,id-ul meu este ema_brumareanu@yahoo.com si iti pot da mai multe detalii.
Eu iti zic sa joci tomb raider adicaa... legend underworld si anniversary! am terminat deja legend si underworld, si au fost foarte interesante... daca`ti place bataia joaca`le!
Tomn raider legend tomb raider anniversary tomb raider underworld...asta ma joc eu, incearca si tu
Theo_Theodora_1987 întreabă: