anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma plictisesc de moarte si nu glumesc la faza cu moartea... Imi puteti sugera o ocupatie?

Răspuns Câştigător
| Leksie a răspuns:

Fa putin sport : iesi la alergat sau exercitii asa big grin trece timpul util si te simti si mai bine fizic si psihic apoi. works for me. sau descarca un joc nou, serial nou, depinde de preferintele tale xD

15 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Citeste, asculta muzica, vezi un film, vorbeste pe mess, TPU, facebook si cel mai important mai iesi pe afara!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Latinmoon):

As iesi... de afara vin dar nu prea sunt colegi de-ai mei prin jur... Nu am ce face afara.

| Rauldenis a răspuns (pentru anonim_4396):

Aceeasi problema o am si eu laughing... pierde-ti vremea pe computer si din astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Rauldenis):

Nu prea imi place sa pierd vremea asa... Adica deja fac asta de 4 ore si e mortal laughing

| EddyEnergyStar a răspuns:

Du-te la colegi, mai stati la barfitwinking, sau jucati-va sau daca nu, iesiti cu bicicletele, sau poti sta pe tel., si daca zici ca te-ai plictisit de PC, uita-te la TV, la un film,

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EddyEnergyStar):

La ce colegi? Stau la 3km de ei laughing

| Bajereanu_Iulian_1993 a răspuns:

Sport, citește ceva, o carte, învață ceva pe de rost. O să ai un folos ceva spre deosebire de computer happy

| єχcєєℓ a răspuns:

Dormi
sleepy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să-ți organizezi timpul cu diferite activități practice/educaționale.
Pa, pa.

| Rauldenis a răspuns (pentru anonim_4396):

Du-te in parc si gaseste-ti prieteni ....doar e vara. joaca cu mingea. plimba-te pe bicicleta. si cel mai plictisitor ( CITESTE ) ( nu cred ca vrei )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Citeste o carte,fa curatenie, acum ca e vremea frumoasa, mergi la plimbare cu prietenii prin parc la o inghetata, mergi la strand, raspunde la intrebari aici.
Te pup!

| EddyEnergyStar a răspuns (pentru anonim_4396):

Ia un taxihee hee laughing) laughing laughing tongue

anonim_4396

Mda... Vii tu sa ma duci? laughing

| EddyEnergyStar a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca tot zici ca "mori", imi lasi mie testament? big grin laughing laughing laughing big grin

anonim_4396

Iti las... 3 metrii cubi de aur... pardon aer laughing)