1. Ajua oamen pe TPU. Si eu ma plictisesc, si se pare ca asta fac.
2. Joaca-te jocuri tampite online, unul chiar te va atrage, sau Conquizador (daca nu stii ce este cauta pe net)
3. Citese, uita-te la un film, uia-te la tv.
4. Deseneaza, cauta pe google imaini pe o anumita tema si deseneaza ca acolo.
5. Uita-te pe youtube si fa origami.
Cam atat imi vine in minte Sper ca te-am ajutat, chiar daca nu prea cred
Ia-ti un film bun de pe net o sugestie: abduction cu taylor lautner. L-am vazut si e super
1. Vizioneaza un film sau serial.
2. Iesi la plimbare cu prietenii.
3. Compune o poezie.
4. Suna o prietena sau prieten.
5. Joaca-te pe pc.
6. Cumpara-ti un catelus.
7. Iesi la plimbare sub clar de luna.
8. Traieste ziua ca si cum ziua de ieri nu a existat.
Uita-te si tu la serile pe net.,downladeaza filme,asculta muzica, incearca sa citesti carti ale caror subiecte ti se par interesante, iesi mai de cu prieteni.
Poti socializa cu prieteni pe facebook, hi5, myspace,,poti iesi la un suc cu ei,poti sa te uiti la filme sau poti citi o carte,t e poti juca sims, gta, nfs
Pai creaza un desen, citeste o carte, urmareste un film, asculta muzica, iesi cu prieteni la un suc, compune o poezie...etcc sper sa fiu de ajutor
Te poti uita la ultimul episod din,, De capul tau''(sunt si alte episoade cu lucruri interesante) pe care il poti vizona pe Clopotel.ro.As vrea sa mai adaug alte ocupatii:iti poti decora un jurnal sau un caiet,iti poti scrie in jurnal,deseneaza benzi desenate haioase, cum poti si cum iti iese, poti face un ierbar dintr-un caiet si sa lipesti cu grija, flori, frunze presate. poti face un album de timbre...( daca esti baiat) poti colectiona masinute(poti cumpara revista Masini de colectie si iti da cate o masinuta), skateboardere din acelea in miniatura...Sunt foarte multe lucruri Ser ca te-am ajutat! funda
Nu stii ce sa faci si te plictisesti de moarte? am eu solutia! Daca te plictisesti si esti fata poti face gimnastica,sa mergi cu rolele,sa mergi la patinoar,sa te joci pe calculator,sa vezi un film bun,sa bati mingea,sa dansezi,sa canti,sa canti la un instrument,citeste,deseneaza,origami,citeste bancuri,fa o poezie/poveste,iesi la joaca cu prietenii,asculta muzica,sa faci skateboarding,sa reiti poeziii,sa iti scrii in jurnal(daca ai)sau sa faci un ierbar... daca esti baiat:skateboarding,joci volei/basket,te joci pe net,asculti muzica,faci sport,iesi afara cu prietena/prietenul,canta(daca ai voce), citeste, joaca-te cu animalutul tau de casa(daca ai)etccc funda please
obiwankenobi întreabă: