| Labirintdesentimente a întrebat:

Ma plictisesc super rau sad Am invatat putin de dimineata si acum vreau sa imi dedic ziua altor activitati. Afara e urat, nu pot iesi, cipsuri abia am mancat...ce sa fac? sad Nu vreau raspunsuri gen "deseneaza" sau in fine, intelegeti voi...am 14 ani. Funda si va spun si ce am ales din raspunsurile voastre :*

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| xXAlphaXx a răspuns:

Fa curatenie, ca tot suntem in Saptamana Mare ☺

| xXAlphaXx a răspuns:

Sau farse la telefon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la un film sau la un serial.

| Labirintdesentimente explică (pentru xXAlphaXx):

La mine a trecut Pastele big grin

| David_New_1992 a răspuns:

Joaca-te Outlast big grin
Pă PC(in caz ca nu ai inteles) laughing

| Energy_Glory_1985 a răspuns:

Probabil o sa treci cu vederea ce-ti spun dar uita-te la seriale! Inainte ma plictiseam la fel de rau ca tine. nu stiam ce sa fac. Uita-te la LOST este un serial cu 6 sezoane despre niste naufragiati pe o insula. E un serial bestial si nu te vei plictisi. Si o sa ai activitati si pentru alte zile. Il gasesti online. Nu vei regreta. Cauta: Lost online subtitrat.

| Labirintdesentimente explică (pentru Energy_Glory_1985):

Wow! Multumesc! Chiar este un serial foarte bun! Imi pare rau, dar m-am cam grabit cu fundita laughing Tu o meriti :*

| Energy_Glory_1985 a răspuns (pentru Labirintdesentimente):

Nu ai pentru ce. Imi pare bine ca ti place. Astea sunt alte seriale la care m-am uitata si mi-ai placut: American Horror Story (nu e chiar horror, nu te sperie tare), Teen Wolf (nu l am terminat inca dar imi place), Pretty Little Liars (mai mult pentru. fete dar f interesant). La ce sezon ai ajuns?

| Labirintdesentimente explică (pentru Energy_Glory_1985):

La sezonul 1, dar trebuie sa recunosc ca am avut cosmaruri cu avionul ala prabusit laughing Cum strigau toti de durere >.< Ihh... Dar e interesant. Imi place de doctor blushing laughing