Spune-le adevarul si daca iti erau prieteni, te vor crede daca te iau la misto, lasa-i. Mai ai destul timp sa-ti faci altii crede-ma daca mai ai nevoie de ceva, anunta-ma.
Din poza de la avatar nu pari sa ai mai mult de 13 ani, asa ca vezi-ti fata de scoala ca de baieti ai timp...
Nu vreau sa imi fac altii. vreau sa indrept situatia..Cum pot sa fac asta? :**
Hoo linisteste-te! cel mai bine spun sa vb cu 'fostul prieten' si ii explici dc ai facut acest lucru daca nu iti raspunde la telefon tr mesaj pe mess sau pe tel ii spui ca ti ff mult la el si il iubesti dar ai vrut sa-i dai o lectie si incearca sa vorbesti si cu prieteni tai explica-le ca nici tie nu ti-a placut sa iti faca aceea chestie oribila de care zici spune-le ca nu vrei sa ii pierzi nici pe ei si nici pe el cel mai bine ar fi sa vb cu el cheama-l undeva sau tr mesaj dar vb neaparat cu el pentru ca sunt sigura ca si el te iubeste si acum sufera. Sper ca te-am ajutat :* Funda?
Buna,esti intr-o incurcatura...x_x. Parerea mea este sa incerci sa vorbesti cu "fostul" si sa ii propui sa va intalniti undeva, insista daca zice nu.Si acolo cand va intalniti explica-i. Oricum daca ati fost impreuna te va intelege 100% sigur.Si spune-i ca iti pare rau. Spune-i cat de mult il iubesti si de ce ai facut asta. Daca nu reactioneaza cu nimic, lasa-l vreo 2 zile, sa analizeze si el situatia. Daca vezi ca nu ii pasa, linisteste-te si gandeste-te ca tu ai alti prieteni, daca nu te intelege inseamna ca nu te iubeste si nu ai de ce sa suferi. Succes
Draga mea...este o poza luata dupa facebook.mi-a placut asa ca am pus-o la avatar..Aceea nu sunt eu, :*
Eu zic sa ii explici prietenului tau cum a fost toata treaba si ce te-a deranjat in legatura cu ce ti-a facut. spune-i fara sa te feresti ca nu ai facut-o cu intentie rea. daca si el te iubeste cum tu zici ca il iubesti si tu pe el atunci va intelege ca a fost si vina lui.Iar in privinta prietenilor... explica-le doar celor care stii ca te vor intelege, iar la ceilalti nu le da importanta.majoritatea se vor crede oricum mai buni sau bune ca si cand ei nu ar fi facut nici o greseala.
Nu prea ai ce sa faciincearca sa treci peste si ai sa vezi ca timpul le va rezolva pe toate.Dar inainte cere-ti scuze fata de toti ce-i pe care i-ai "ranit". Peste ceva vreme ai sa vezi ca o sa incepeti sa vb din nou.Nu incerca sa va certati sau chesti din astea... vorbestei frumos, si incearca sa-i explici situati exact cum ai explicat-o aici
Mult noroc
) moor! Vai cat imi plac copiii astia care nu isi vad ei linistiti de scoala si sufera din dragoste de la gradinita! Du-te si spune-i lu Mickey Mouse, sigur o sa te asculte si consoleze.
P.S.: Mos Craciun si Zana Maseluta nu exista.
Mai urma sa-i zici ca parintii ei se despart si e vina ei.
Vorbeste cu ei, spune-le adevarul, zi-le ca-ti pare rau
brunetzyca întreabă: