| alexmovila a întrebat:

Ma tot suna cineva pe telefon cu numar ascuns si cand raspund nu vorbeste nimeni. Ce sa fac raspuns cat mai rapid posibil!

Răspuns Câştigător
| MsYourDarling a răspuns:

Poti incerca sa faci plangere la politie. Cred ca poate identifica numarul si daca este pe abonament, ai sansa sa-l gasesesti... daca nu, inchide telefonul o jumatate de ora si dupa poate nu te va mai deranja happy

12 răspunsuri:
| AnkuEmil a răspuns:

Sa nu-i mai raspunzi laughing daca el n.are ce face cu viata spune.i k tu ai laughing

| MeMeMe97 a răspuns:

Sa blochezi apelurile private!
Eu intru la setari/apelri/blocare apeluri/Creeaza si scriu "#31#07" si dau salvare! si cand incearca cineva sa ma sune cu privat ii respinge automat!

| Anyoscka a răspuns:

Sa ignori telefonul... alta sansa nu ai decat sa iti schimbi nr sa nu te mai sune persoana care nu are ce face... funda?

| marryaa a răspuns:

Pai ai putea sa nu raspunzi :* poate te-a notat din greseala in telefon si esti primul din lista sa de contacte si asa cand are telefonul in buzunar poate te suna din greseala. Daca se intampla sa te sune si sa iti vorbeasca urat atunci poti sa contactezi politia, iar ei ii vor afla numarul de telefon! Succes.

| alexmovila explică (pentru MsYourDarling):

Asta o sa fac inchid telefonul jumatate de ora...

| RRazvan a răspuns:

Raspunde si dupa 2 secunde inchide, ca o sa castigi credit, si lui ii iei. funda?

| grapeFruit09 a răspuns:

Nimic,ignora.Daca te deranjeaza poti apela la politie, ca astia de la operator nu te ajuta, am incercat eu.

| alexmovila explică (pentru RRazvan):

Scuzati ca nu va mai pot da funda dar a functionat chestea cu jumatate de ora telefonul inchis...

| MsYourDarling a răspuns (pentru alexmovila):

Uhuu laughing

| papushica1727 a răspuns:

Are o problema tel. tau fiindca si al meu face la fel.Ce marca este telu. tau? Degeaba schimbi cartele nu rezolvi nimic.Am incercat.Din prostie am incercat la cineva sa scriu#*# sau *#* nu mai retin si a sa activat ceva si suna telefonul incoontinu cu numar ascuns apoi am mai apasat odata si sa dezactivat.Acest cod pe telefonul meu nu merge.Cine ar fi prostul sa sune si sa nu spuna nimic? Nici eu nu stiu ce sa fac fiindca ma innebuneste.

| alexmovila explică (pentru papushica1727):

A meu a terminat, numa 2 zile si in a 2 zi am postat intrebarea, si nu e asta

| Florin_Cenusa_1987 a răspuns:

Ma suna cineva cu numar ascuns si vreau sai blochez cartela