Sau mai bine nu.Nu te sfatuiesc, decat daca vrei sa mori de tanar.In Audi nu-ti mai place?
Daca stii sa mergi pe o motocicleta de ce sa nu iti iei...eu m-am plimbat si a fost super.
@Ok emil pe tine te las sa vorbesti pe mess si pe TPU, eu ma intalnesc saptamana viitoare cu ea cand vin in Romania
Ce lista draga, ti-e atat de greu sa intelegi ca eu sunt in capul listei si nimeni dupa mine?
@emil, probabil ca nu o sa mai intru asa des pe TPU probabil daca vin in Ro saptamana viitoare o sa ma plimb prin Bucuresti si o sa imi petrec timpul cu Ana sa ne cunoastem si noi mai bine.
Pe motocicleta, la fel ca in masina, creste burta.
Daca vrei sa-ti mentii silueta, ia frate bicicleta!
@robert, poate ca tu preferi sfatul annei, insa si eu o prefer fericita, si unde poate fi fericita? numai alaturi de mine.
@anna-pai unde crezi? tu ma cauti mereu pe mes, iar eu sunt aici, pe TPU. abia astept sa cunoasti fericirea eterna alaturi de mine.
@cinule, lasa-l frate sa-si ia una cat mai puternica.asa stim cu siguranta ca nu mai intra pe TPU.
@robert, bucura-te de cele doua saptamani din plin, caci eu voi sta cu anna toata viata.sa stii ca nu sunt gelos, numai asa isi poate da seama de diferenta dintre mine si tine.
E beton dar e riscant. Oricand poti muri fara sa gresesti cu ceva.Si eu mi-as lua dar as circula incet in oras si putin mai tare pe autostrada.As iesi mai rar cu el.Fizz care asa cum e el, a vazut multe, si-a luat un super-motor si a preferat sa-l vanda pentru ca zicea ca ii e greu sa se stapaneasca si isi risca viata.Am auzit de super-motociclisti din Romania care au murit pe motor.Cauta-ti placere in alta parte!
anonim_4396 întreabă: