| sebyk450 a întrebat:

Maine este ZIUA MEA cine imi zICE O URARE FRUMOASA ARE FUNDA DE LA MINE

Răspuns Câştigător
| AdeutssaAde a răspuns:

Aceasta este doar un mesaj purtat de vant, iti doresc toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant! Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit! La Multi Ani si sanatate multa, pentru fiecare lumanare de pe tort sa ai cate o surpriza placuta! Funda?puppy dog eyes

15 răspunsuri:
| adry2001 a răspuns:

La multi ani!

| adry2001 a răspuns:

Funda?

| anonima01 a răspuns:

La multi ani! Sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeeexD a răspuns:

La multi ani, cu fara sanatate,
Sa nu va dea Domnul toti ce doriti,
Zile urate si nefericire
La multi ani, SA NU TRAITI!

| AndreeeexD a răspuns (pentru sebyk450):

Cu placere nenea laughing

| HouseHouse a răspuns:

Sa traiesti sa imbatranesti.Si sa ne intalnim si la 100 de ani la un pahar de apa plata!

| Aalleexxaannddrraaa a răspuns:

Ti-as ura implinirea tuturor dorintelor, dar mi-e teama ca daca se adevereste, la anul' nu o sa mai am ce sa-ti doresc.
LA MULTI ANI!big hug

| darrio2007 a răspuns:

La multi ani.Cati ani? Daca nu esti fata.

| deeabff a răspuns:

Inca un an in viata ta, ce poti spune decat ca te iubesc de ziua ta speciala. Fie ca ziua de astazi sa iti fie plina de rasarituri de soare, zambete si dragoste.Un mesaj minunat pentru o persoana minunata de la un prieten minunat. Dintr-un minunat motiv la un moment exceptional de la o minte luminata intr-o dispozitie de exceptie intr-un stil minunat pentru a-ti ura La multi si minunati ani!

| iuliiiiiiiiia a răspuns:

La multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti in viata si totodata un an plin de bucurii. big grinbig grinbig grin

| Lynna a răspuns:

La multi ani! ( simplu si la obiect )