Buna!
Depinde de stilul tausi de petrcere!
Daca esti o fata normala, pune-ti o pereche de blugi cu un tricou, desi nu prea ti-as sugera.
Ce spui de o tinuta PUNK?! Eu am fost mai demult imbracata asa la ziua unei foste prietene tradatoare si am fost in centrul atentiei. Am purtat o pereche de colanti negri, un tricou negru cu un cap de mort pe el, o geaca neagra de piele, bratari negre, cercei negri si niste bocanci negri, dar, cum s-a incalzit, ai putea sa-ti pui tenesi sau bascheti negri.
O alta varianta ar fi cea clasica. O rochita care sa nu fie prea extravaganta si niste pantofi cu toc sau opincute.
Sau poti adopta stilul Ancutei din Pariu cu viata. O rochie lejera, putin mai sus de genunchi, cu niste tenesi asortati, asa cum apare in melodia Cat de departe http://www.youtube.com/watch?v=W_kiV_SOKmw&feature=player_detailpage. Sau poti adopta stilul oricarei fete din videoclip, bineinteles, daca iti place.
Distractie placuta la petrecere!
BAFTA!
Lenjerie intimă roşie, că aşa se poartă anul ăsta. Şi mult machiaj, ca să atragi feciorii.
Cu ceva lejer daca vrei sa dansezi, nimeni nu cred ca se va uita la imbracamintea ta, dar nici chiar de babe cu floricele, la party-uri in general fetele se imbraca asorte, rochie paiete cu sclipici si o posetuta alaturi... Funda?
♪Buna♪! Daca petrecerea va fi acasa te poti imbraca simplu dar elegant(adica gen blugi, nu stiu uh alegi) dar daca iesiti in oras atunci ia-ti o rochita simpla cu tocuri nu f inalte...parerea mea♥sper ca te-am ajutat♫
O rochita mov sau rosie..niste pantofi negri cu toc.o geanta la asorte si niste acesorii cu inimioare daca ai desigur. sperca tea-m ajutat
Cu o rochie scura cu tocuri ce se asorteaza coafura haotica dar numai nu prins si acolo fii tu insusi funda?