| YTBDrawingBase a întrebat:

Metode de copiat la scoala la lucrari

20 răspunsuri:
| Genesis29 a răspuns:

Eu am copiat azi intr-un fel nou: Am lasat in pauza caietu de biologie la baie ascuns si in ora i-am cerut voie la baie. Atnci am citit de vreo 3 ori cemi trebuia. Si asa am scris tot perfect!

| Patricia a răspuns:

Sunt experta :X, daca stii profesorul te pun sa iti pui caietele, penarul in banca poti sa scrii pe banca ce nu stii (cand trece pe langa tine acoperi si cu foaia de test...cu ceva) daca stii ca profesorii te lasa cu caietele pe banca iti scrii pe carte, pe fata/spatele caietului cateva rasp, daca stii ca profesorii isi fac de lucru in timpul testului si nu sunt atenti iti pui caietul in banca si copiezi...mult sau iti intrebi colegii, sau iti faci pe hartiute copiute si le pui in penar.Depinde de stilul profesorului:-p. funditabatting eyelashes

| forzastelistii a răspuns:

Sunt foarte multe metode...eu am folosit multe pana acum...
dar daca esti baiat destept trebuie sa le gandesti singur...ca sa nu te prinda nimeni si sa nu te vada...
pfff mine am iar lucrare asa ca o sa incerk din nou sa paklesc pe dom' profesor

bafta

| AnnaMariaaa a răspuns:

Eu mai nou imi scriu in telefon si il scot si copiezhee hee

| rwar a răspuns:

Pune-ti caietul sub fisa de lucru laughing
fituici in penar
scris pe mana; P
sunt atatea metode
scrie pe coperta caietului care ti-l pui sub fisa
muuulte multe big grin

| sticksulet a răspuns:

Pai, sunt multe metode [nu le-am folosit pe toate + ca eu nu prea copiez pentru ca nu-mi trebuie, si daca copiez, copiez cand am nevoie(adica cand nu stiu)] :
-faci o foaie cu ceea ce va predat si a pui pe scaun sub fund, dupa aia o iei te uiti si o pui inapoi
-in banca(depinde de care ai) pui ceva (cornuri, foi, pachetu, orice)
pui ceva la margini si la mijloc sub banca sa fie gol, ca sa pui caietu
-scrii pe telefon ce ai nevoie si dupa aia il salvezi in ciornewinking
-scrii pe mana si iti iei o bluza cu maneca lunga
-scrii pe banca cu creionul ca sa stergi dupa aia cu guma
nu e prea bine sa copiezi, dar la nevoie... laughing
funda?batting eyelashes

| anyska a răspuns:

Nu prea copiez dar cand o fac o fac bine. de exemplu anul trecut la mate am dat sa copieze la colega mea de banca. ii scriam pe ciorna mea cu creionul ce trebuia sa scrie ea si a luat 8 si eu 10 tongue. Ma rog., s-a prins profesoara ca nu avea cum sa ia 8 da pana la urma nu s-a intamplat nimic. Daca porti fust iti lipeste de dres copiuta si ti-o ridici usor. Nu o sa stea nimeni sa te controleze sub fusta. Poti sa-ti mai scrii pe palma sau asa,,,, Da tot cel mai bine e sa inveti decat sa stai mereu cu frica ca te prinde.

| ticaela a răspuns:

Deci... daca stii o limba straina poti sa o scrii pe manual raspunsurile si sa le ascunzi in banca sau pe masabig grinasigurate ca profu nu intelege aceea limbawinking

| ioana_6047 a răspuns:

Scrii pe o bucata de hartie ce vrei sa copiezi si bagi in maneca de la hanorac, bluza etc
scrii in palma (daca nu ai f mult, sau daca ai formule...)
scrii pe telefon la mesaje si il pui pe banca si copiezi f usor cu grija
inregistrezi rar pe telefon ce vrei si bagi castile si ii dai drumu...
Pe banca cu un creion iar daca vede profu/ profa dai cu mana si se ia f repede
daca stai la perete pe perete usor tot cu un creion si apoi stergi.

| Jadis a răspuns:

Eu nu copiez si nu sfatuiesc pe nimeni sa copieze. Adica daca stii sa copiezi nu te vede profu si atunci e bine, sunt unii care chiar stiu sa copieze. Eu am copiat odata si am luat 1 in catalog la 2 lucrari...naspa. Okok scuze acum iti zic metodele:
-clasicele copiutie pe care le pui in penar

-scrisul pe mana (trebuie scris inteligent si sa nu fie prea mult)

-scrisul pe banca (la fel ca cel de pe mana)

-iti pui o copiuta undeva, te ceri la baie si te uiti peste ea

-trage un ochi la colegul de banca

-daca ai colegi care, cand e vorba de copiat sunteti uniti, atunci e bine... e posibil sa nu va auda daca susotiti, sau daca e lucrare ce necesita o ciorna, colegul de banca iti va scrie pe ea ce nu stii si tu la fel, daca are nevoie de ajutor.

Cum nu e bine sa copiezi? Sa iti pui foile sub fund (e cea mai idioata chestie, odata asa o facut o colega la teza: si-a scris 3 foi intregi cu o demonstratie a unui gen epic si profa a vazut un coltisor micut din foaie laughing ). Pe telefon (nu poti scoate telefonul fara sa te vada. In consluzie nu e bine sa copiezi cu ceva ce ai in pupitru sau sub scaun. Profii se mai plimba prin clasa si vad daca te uiti in pupitru.

Mult succes la copiattttt

| DeNyS a răspuns:

Am cumparat si eu un handsfree de copiat de pe http://www.copiat.ro vara trecuta ,pentru. bac evident :D ,ghiciti cat am luat la bac? 9.42 ! sunt foarte bune,se aude perfect! raportul calitate/pret este excelent!M-am descurcat perfect si o sa mai apelez cu incredere pentru examenele mai grele pentru ca mi se par foarte utile aceste sisteme de copiat.felicitari omului care le face ,tine`o tot asa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu metoda mea de copiat a fost si este sa scriu in palma tot sau pe antebrat si dupa aia acopar mana cu maneca bluzii.in timpul lucrarii citeam de pe mana si scriam.astept si alte metode de copiat.de ex azi am teza la romana

| Dmonik a răspuns:

Dar metode de invatat rapide nu vrei? Jalnic!

| parkour a răspuns:

Pai de exemplu eu faceam fotografii pe telefon cu lectia respectiva si la test ma uitam la fotografiile pe care le-am facut si oricum daca venea profu` spre mine sa vada daca copiez, bagam telefonul sub fund

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati bagi fituica pe maneca si copieziiiiii

| sebymihai18 a răspuns:

Poti sa-sti scrii pe telefon ce-ti trebuie si dupa il bagi sub fund.
Bafta

| yulcyka a răspuns (pentru Genesis29):

Daca esti pe randul unde este si catreda ta esti liber sa copiezi
BAFTA!

| Someoneeene a răspuns:

Eu mi-am facut copiute, le-am bagat in buzunar, iar la test le-am pus sub foaie. Asta-i metoda prin care am copiat eu la fizica pentru ca nu inteleg nimic, lawinking celelalte materii n-am nevoie. Mai bibe sa inveti decat sa copiezi ca mai tarziu nu iti va fi de folos ca ai copiat, se exemplu, eu am luat 10 la EN la mate, dar ma duc la filo pentru ca nu stiu fizica

| Cristina_Ionescu_1967 a răspuns:

Pai uite cum faci. iti scrii pe o foaie acasa ce ai nv sa stii... o bagi n banca o ascunzi ...si te prefaci ca scrii si tu si la sfarsitul orei o iei de unde ai ascunso si i-o dai profesoarei

| Pingu5678 a răspuns:

Deci eu am copiat la teza la mate ☺

Am avut copiute peste tot!
-in trusa de geometrie(functioneaza la orice ora deoarece nimeni nu sta sa te controleze pe tine in trusa)
-in penar(am avut peste 6 copiute acolo

Întrebări similare