| Smackdown a întrebat:

Mi-am descarcat penguin storm 8, club penguin. Mi-am bagat coduri ca sa imbrac pinguinul si cand m-am intalnit cu un coleg la joc ca sa-i arat cum m-am imbracat pinguinul, mi-a spus ca nu este imbracat.am verificat si eu: am inrat cu 2 pinguini pe acelasi server ca sa verific si eu. pinguinul care am spus ca l-am imbracat nu era imbracat ci era normal. Pot seta penguin stor m 8 ca sa vada si ceilalti cum mi-am imbracat pinguinul?

Răspuns Câştigător
| Altair a răspuns:

Nu poti sa te vada nimeni imbracat doar tu te vezi ca si eu mi-am facut asa si decat pe calc meu sunt imbracat

114 răspunsuri:
| Smackdown explică:

Iti recomand sa mai treci odata prin clasa a 3 domnule anonim.

| Smackdown explică:

Cum ma banezi daca nu sti numele pinguinului meu?

| Smackdown explică:

Domnule propreita/mincinos proprietarul e englez asa cac ai mintit

| juniper a răspuns:

Iti spun eu despre asta, fiindca sunt singura de pe TPU care are cont pe clubul pinguin si eu am penguin storm 8 si mie mi s-a intamplat asta, pentru ca asta e un program de hacker si numai tu poti vedea, orice schimbari ai face cu penguin storm nu vor aparea pe clubul pinguin, decat daca bagi un cod pentru obiecte, asa am obtinut autograful lui Cadence si aunt arcticwinking Dar stai numai putin pe el ca sa nu se prinda ceilalti ca-l folosesc si astfel sa nu fiu banata pentru totdeauna.

| ClickNetwork a răspuns (pentru juniper):

Nu esti singura fatooooo.Mai sunt o gramada.Inclusiv eu.tongue

| Raul a răspuns:

Mai omule deci vb cu raluca sa iti sterga intrebarile astea tampite...zau parca ar fi cu miley cirus aiasadsadsad

| GiGeLVaSiLe a răspuns:

Propietarul nu e englez e din sidney, america. daca vrei cont de membreu da add la iustin_jones

| Aოтuu a răspuns:

Da, e adevarat happy nu te poate vedea nimeni imbracata cu niciun penguin storm. poti doar sa faci rost de bani: in jocbig grin cu care poti cumpara, intr-adevar... dar nu haine de membruwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai era dezbracat ca poate se ducea la dusbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, cred ca cum pot sa descarc penguin storm 8?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, nu.Il am si eu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti, dar iti da ban.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incalcat regulile de la club penguin si am de gand sa te raportez
asa ca fii atent pentru ca vei fi banat forever ai inteles la revedere
trisorule

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde laio loat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate nu poti am incercat si eu m-am uitat si pe internet si ciuciu nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu stiam era imposibil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt propretarul jocului club penguin si nu se vede cum ti-il imbraci cidecat daca esti membru si nici daca esti membriu nu te poate vedea pentru tot de auna dc pentru timpul platit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde ai luat storm 8
?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa si mie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa imi face si mie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man u ai tainer si doar tu poti sa vezi hainele pe care le porti ca si eu am

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea niste coduri VA ROG

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum fiindca club penguin este protejat nu exista nicio cale sa imbraci pinguinul sa mergi ep epreti saua ltele nici amcar sa ai imi mult de 2 puffeli eu sunt membru da nu asta conteaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da il poate vedea numai daca nu intrati toti pe acelasi sever. Si daca nu folositi aceeasi adresa. Aaaaaaaaaaaa sunt si eu pe club, si sa stii ca este distractiv. Bucurate ca esti abonat finndca este ca o adoua viata. Daca nu e bun raspunsu, eu am spus ce mi sa intmplat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da