Nu poti sa te vada nimeni imbracat doar tu te vezi ca si eu mi-am facut asa si decat pe calc meu sunt imbracat
Am downloadat toate hack-urile posibile si nimeni nu vede ca eu ma imbrac asa:(... Din pacate... dar am un Money Maker care functioneaza bine uite:
http://www.plunder.com/Club-Penguin-Money-Maker-4-download-db530c3d7f.htm
Nu poti! ce si eu am incercat de fapt nu stiu ce am patit am incercat sa fluier cu fluierul cu un membru de al meu si direct ERROR si Bann FOREVER AM SPUS OOO NUUUUU dar daca va intereseaza alte parole mebrii contact la aleksandra_doris@yahoo.com fac schimburi cu coduri de jucarii nefolosite! CONTACT ME
Nu, si niciodata nu poti sa faci asta si nici pe alt penguin storm! Pentru ca se numeste chat si te prind moderatorii si te baneaza pentru ca e ilegal. De acea creatorul a facut in asa fel incat sa iti pui cate haine de membru sau chiar de vedeta vrei sa nu te vada alti moderatori sau pinguini. Ca sa nu te baneze.
Nu, si niciodata nu poti sa faci asta si nici pe alt penguin storm! Pentru ca se numeste chat si te prind moderatorii si te baneaza pentru ca e ilegal. De acea creatorul a facut in asa fel incat sa iti pui cate haine de membru sau chiar de vedeta vrei sa nu te vada alti moderatori sau pinguini. Ca sa nu te baneze.