| Antonia90 a întrebat:

Mi-am facut un id nou, am bagat aseara cateva id-uri si acum nu mai pot, introduc id-ul si la sfarsit se incarca iar apoi imi arata "You request to add a contact has taken longer than expected to complete.The operation may have succesed. Please check your messenger list later". astazi dimineata tot asa facea, iar daca ma adauga cineva in lista mi-l pune la Adress Book. De ce si ce ar trebui sa fac pentru a putea adauga din nou id-uri?

Răspuns Câştigător
| Floris83 a răspuns:

Trebuie să aștepți o zi două, și eu am pățit, așa e setat de la yahoo, poate doar dacă celălalt să-ți dea imediat accept, dar asta e o protecție antispam, n-ai ce-i face, eu am reușit odată să adaug parcă 4 persoane consecutiv, pe urmă, la vreo2-3 zile cîte 1-2, asta e...

6 răspunsuri:
| ShNySnYGer a răspuns:

In primul rand sterge-le de la adress book.si va merge

| axnpictures a răspuns:

Ce conexiune ai? Problema e doar pe respectivul ID? Ar putea fi o problema a messenger-ului, a conexiunii internet sau chiar a vreunui server yahoo.

Recomand sa incerci interfata web: http://mail.yahoo.com
Daca acolo functioneaza fara probleme inseamna ca e de la tine si astept detalii.
Daca nici acolo nu poti, probabil e de la un server yahoo, caz in care cu siguranta mai sunt si altii care au aceasta problema.
In situatia asta trebuie sa mai ai putina rabdare, ar trebui sa se rezolve. Daca nu, contacteaza Yahoo Customer Care.

| Antonia90 explică (pentru Floris83):

Pfff straight face

| Doηηa a răspuns:

Așteaptă puțin timp, și eu am pățit la fel.

| Rastiu_Denisa_1994 a răspuns:

Mai asteapta putin si mie tot asa mi-a facut

| Marcan_Rares_1995 a răspuns:

Incearca sa stergii din adress book si o sa iti mearga mie asa mi-a mers