Si acum apasa tastele -> Ctrl+Shift+C (toate odata) ti se va deschide o fereastra de unde selectezi pe rand prietenii si apoi le trimiti noul nickname, de fapt se trimite automat cand dai click pe Finish. Ei trebuie sa dea Save.
Dupa ce ai schimbat numele in Yahoo ai si salvat modificarea? Tu te vezi cu numele modificat?
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Da, normal ca am dat save, si da! imi apare orice nume imi pun dar imi apare doar mie! nu si celorlalti. Am observat ca unii de la mine din lista imi dadeau o chestie pe care o salvam. cum ar veni ei isi schimbau numele si imi dadeau mie ceva, eu dadeam save si imi aparea noul lui nume, cum a vrut sa il puna...HELP!
Deci tu vrei sa nu scrii nimic in casua a 2`a?
pai dai click pe ea si apesi bara space, sa vezi ca o sa mearga
Pai...trebuie sa iti schimbi numele, daca te ai in lista dai la detalii contact si o sa iti apara numele si il modifici sa apara asa cum vrei tu.Si sigur o sa le apara si celor din lista ta la fel.
Am facut chestia asta fetito nu intelegi? am schimbat numele dar imi apare doar mie nu si celorlalti
Bai...nu ma lua cu"fetito"...eu am incercat sa te ajut, daca nu te ajuta raspunsul meu nu mai comenta!
Daca aveai pic de creier iti dadeai seama ce am intrebat
Poi dai acolo la contact details si scrii numele pe care il vrei doar in prima casuta, si dupa o sa le apara la toti din lista ta sa dea accept pentru a le aprea numele asta nou. Sper ca ti-am fost de ajutor.