Am o singura intrebare: cati iubiti ai avut in ultima luna si cati ciorapi ai schimbat? Mi-e frica de raspuns.
Daca iti placea de mult de el, cum de nu stiai de acea Georgiana?
Daca nu este atras de tine, cu siguranta te va parasi intr-o zi.
Ai doua optiuni reale: ori te vei resemna cu gandul ca va sta cu tine doar pana acea Georgiana ii va oferi o sansa, ori tu vei cea care il va parasi, si il vei lasa pe el sa se resemneze cu gandul ca te-a avut, si sa se amagaeasca in continuare ca are o sansa la acea Georgiana.
Hm, draga Laura, la sigur nu trebuie s-a il uiti, dar trebuie s-a il faci s-a uite el de Georgiana.
Continua tot asa, chiar daca el este nepasator, este pe un timp, dai toata atentia pe care o ai, toata dragostea pe care o ai tu pentru dinsul, arata-i ca il iubesti intr-adevar si ca vrea-i s-a fii cu el. El cu timpul va incepe s-a te iubeasca dar va recunoaste asta dupa mult timp, cam 1 luna, de exempl. daca voi va veti intilni inca mult, timp de 1 luna, incearca intr-o zi s-a te certi cu el, si el atunci isi va da seama ca tu esti totul pentru el si ca a uitat-o pe Georgiana.
Fii intr-un pas cu viata lui, si nu incerca s-a il uiti numai de asta ca el nu o poate uita pe Georgiana.
Da-i toata atentia pe care o ai, toata dragostea pe care o porti fata de el, arata-i ca il iubesti din tot sufletul. El cu timpul va incepe si el s-a te iubeasca, numai ca isi va da seama asta cam peste vreo luna.
De exemplu, dupa o luna de intilniri cu el, incearca s-a inserezi o cearta care este bazata pe vreun fleac. si din toata aceasta cearta el o s-a inteleaga ca tine la tine si ca te iubeste mult, numai atunci el va intelege asta, cind va fi pe cale s-a te piarda.
Daca doar iti place nu ar trebui sa te intereseze cu cine umbla.(parerea mea). daca o cunosti intreab-o pe ea si o sa vezi reactia
Spune-i ca vrei sa iesiti, dar u mai chemi niste fete si un baiat cu care vb cu el si ii spui sa se prefaca ca e indrogastit de tine, iar el cand va vedea va fi gelos si iti va spune tot ce stii despre Goregiana!
anonim_4396 întreabă: