Depinde unde l-ai pierdut... Daca l-ai pierdut in casa cu siguranta o sa il gasesti, daca l-ai pierdut afara, cu siguranta nu o sa il mai gasesti!
N-ai sa il mai gasesti)) pe bune daca l-ai pierdut nici un copil/om cat ar fi el de prost nu til mai da....eu am avut noroc ca am sunat de pe alu maicamea si dupa cateva ore vreo 3 4 a raspuns un coleg de la mine si asta inseamna ca a doa zii mi la dat....incearca sa suni la el sau sa te duci la politie daca politia il gaseste o sa til dea inapoi funda?
Pai trebuie sa pui un anunt cu telefonul tau, trebuie sa pui si o recompesa.Sau...poti sa-ti aduci aminte unde l-ai pierdut.Dar cel mai posibil e ca ti l-ai pierdut si trebuie sa pui anuntiuri in toate ziarele..sau sa pui anunturi la tine in oras si sa pui o recompesa de cam :250 de lei...cam asa ca altfel nu ti-l da nimeni. Sper ca te-am ajutat.
Si eu am pierdut telefonul si l-am recuperat.
Cand cumperi telefonul iti da o factura sau chitanta ceva.
Te duci cu aia la politie si iti ia un cod de pe ia.
Cu acel cod afla unde este telefonul
Mda. sa stii ca asa se va intampla
100% nu o sa primeasca telefonul inapoi
Sa pui pe un stalp.copac un afis cu telefonul tau si scrii pe el ca cine ti-l gaseste va primi o recompensa
Asta nu se stie poate totusi la gasit un om de treaba care o sa il inapoieze dar cum nu prea mai sunt oamneni de treaba sunt destul de mici sansele
Poti sa imi spui in cate zile, caci si eu am patit-o si am dat cerere la politie