TPU are intotdeauna ceva. Mai mult nu merge decat merge! E jalnic din punctul asta de vedere si extrem de enervant
Are TPU ceva.Sunt prea mult utilizatori, si prea multi care incearca acelasi lucru in acelasi timp.
Astazi m-am chinuit 1 ora sa intru pe TPU, iar dupa ce am reusit si cand am vrut sa dau un raspuns mi-a aparut eroare 500(parca)vwaw.simnteam ca innebunesc
Asa imi apare si mie. Eu scriu, dau pe publica raspuns, si apoi inchid tabul. Daca merge bine, daca nu sanatate.
Are ceva TPU, asa mi s-a intamplat si mie, si nu stiu deloc ce are.
O defectiune ceva.
Asa imi apare si mie si imi mai apare pagina expirata eu cred ca sunt prea multe persoane pe TPU si de asta merge cam greu TPU e prea aglomerat
TPU este foarte aglomerat si nu mai face fata(din aceasta cauza apar erorile). Si eu sunt nevoita sa dau click de multe ori pe raspunde pentru a se posta sau pentru a ma instiinta cu privire la faptul ca raspunsul meu exista in baza de date(daca scrie asta, acesta va fi automat postat dupa o vreme).
E ceva in neregula cu TPU, si eu am patit asa, de-aia mereu cand dau un raspuns mai intai il copiez si daca nu se publica mai il dau o data.
anonimmmmm întreabă:
Yurisa întreabă: