| zalisa a întrebat:

Mi se pare mie sau ceva s-a întâmplat cu TPU?
În legătură cu răspunsurile pe care le dau, trebuie să selectezi de 20 de ori pe publică răspuns ca să. mi-l publice, deşi, se, mai întâmplă să nu mi+l publice deloc.
La întrebari mi se întâmplă la fel, când vreau sa intru pe TPU îmi zice "internal server error"... E ceva cu calculatorul meu, sau are ceva TPU?

9 răspunsuri:
| IrinaAndreea a răspuns:

Are ceva site-ul... mie mi-a aparut de multe ori o eroare cu 500...

| Minnie a răspuns:

TPU are intotdeauna ceva. Mai mult nu merge decat merge! E jalnic din punctul asta de vedere si extrem de enervant

| Xonia a răspuns:

Are TPU ceva.Sunt prea mult utilizatori, si prea multi care incearca acelasi lucru in acelasi timp.
Astazi m-am chinuit 1 ora sa intru pe TPU, iar dupa ce am reusit si cand am vrut sa dau un raspuns mi-a aparut eroare 500(parca)vwaw.simnteam ca innebunesclaughing

| Derye a răspuns:

Asa imi apare si mie. Eu scriu, dau pe publica raspuns, si apoi inchid tabul. Daca merge bine, daca nu sanatate.

| Anileda a răspuns:

Are ceva TPU, asa mi s-a intamplat si mie, si nu stiu deloc ce are.
O defectiune ceva.

Răspuns utilizator avertizat
| gabygabriel a răspuns:

Asa imi apare si mie si imi mai apare pagina expirata eu cred ca sunt prea multe persoane pe TPU si de asta merge cam greu TPU e prea aglomerat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU este foarte aglomerat si nu mai face fata(din aceasta cauza apar erorile). Si eu sunt nevoita sa dau click de multe ori pe raspunde pentru a se posta sau pentru a ma instiinta cu privire la faptul ca raspunsul meu exista in baza de date(daca scrie asta, acesta va fi automat postat dupa o vreme).

| hhhdd a răspuns:

E ceva in neregula cu TPU, si eu am patit asa, de-aia mereu cand dau un raspuns mai intai il copiez si daca nu se publica mai il dau o data.