Da :D Si e si pe locul 1 :D
http://www.kissfm.ro/fresh-top-40/
Mult noroc in continuare lui Michael Telo! Salut!
Este o melodie de sezon, o sa se duca cum s-au dus Roa - Ne Place, Don Omar - Danca Cuduro si multe altele
Sa vedem cine o mai fredoneaza peste cativa ani,cantecele adevarate raman (ex. Witney Huston, Michael Jackson, Madonna etc ) au melodii nemuritoare
Bună!
Da, e adevărat că e o melodie faimoasă; dar mie nu îmi prea place. .
Eu o urasc nu mai scap de ea domane peste tooot merg cu castile in urechi ca sa nu o aud prin ratb-uri dar se va duce k e o melodie de sezon
Asta arata ca un hit a ajuns sa se faca din 3 cuvinte. unde sunt melodiile care erau odata, andra, asia, 3sud est, animal-x etc. unde sunt melodiile cu care am crescut? acum ascultam toate gunoaiele care ne plac putin cum suna, si app asculta melodia in romana si o sa observi ca toata melodia e un singur vers repetat de ``N`` ori!
NU. ma innebuneste melodia asta, o aud peste tot... De-ar iesi mai repede din top.
DA este cunoscuta in toate tarile, si are multe versiuni.Mie una imi place melodia, dar nu mor dupa ea.
Da, interesanta dar pe mine nu ma impresionaza...pana la urma nu ma impresioneaza nimic din muza din ziua de aza. Good night!
tibi2000 întreabă: