| VlaDtz99 a întrebat:

Miercuri facem scoala? Am auzit ca nu pentru ca e Sf Andrei sau ceva de genul.Please hielp milaughing

Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Uite cum stă treaba.În parlament s-a votat o lege potrivit căreia de Sfântul Andrei să stăm acasă, dar această lege trebuie aprobată de către preşedinte şi publicată în monitorul oficial. După ce va fi publicată acolo va intri în vigoare. Poate ne vom bucura de această decizie anul viitor, dar anul ăsta nu.
Sper că am putut să te ajut.

17 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

Depinde de şcoală.
De exemplu, la mine în şcoală zicea dna. dirigintă că se fac ore. Doar pe 1 decembrie, joi, nu facem ore, că e Ziua Patriei.

Pa, pa!

| MioaraParalescu a răspuns:

Nuu cine a spus? doar joiavem liberrr...happy

| ReadAllAboutMe a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Sii vineritongue

| MioaraParalescu a răspuns (pentru ReadAllAboutMe):

Ar fi tareeee

| anonim_4396 a răspuns (pentru ReadAllAboutMe):

Depinde de scoalawinking noi spre exemplu facem happy nu afirma doar pentru o scl, ci in generalwinking

| Kitty20 a răspuns:

Miercuri facem scoala, joi stam acasa

| Kitty20 a răspuns:

Da facem, joi nu facem

| ReadAllAboutMe a răspuns:

Nu miercuri nu avem vacanta doar joi si vineri adica in 1 decembrie si in 2 decembrie.

| florentttina a răspuns:

Nu este liber! Se fac ore normale s-a anuntat astazi oficial.

| SindyR a răspuns:

Da miercuri facem scoala. Din cate am inteles nu facem scoala pe 1 si pe 2, dar ziua de 2 o recuperam. Oricum e 100% sigur ca pe 30 facem scoala.

| C0rinne a răspuns:

Se face.

| mirunaaa96 a răspuns:

- Buna happy.
- miercuri facem scoala. numa joi stam acasa ca ii 1 Decembrie happy
Ceau. numai binewave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut.da,facem.de abia de la anul' se adopta legea ^^

| Usher2800 a răspuns:

Da nu se face scoala ca e sf andrei miercuri joi 1 decembrie ziua national si vineri cerc pedagogic tongue funda!

| CriZz a răspuns:

Din pacate DA! crying(cryingcrying a dracu'... chiar cand credeam ca mai scapam si noi de ea crying Oricum nu facem scoala joi ( 1 dec)

| RaresRares123 a răspuns:

Trebuie sa te duci, si la mine la scoala toti se duc de Sf Andrei.Lasai pe aia in pace ca nu stiu ce vorbesc. Funda!

| copilashu a răspuns:

Da...si la noi la facultate auzisem acelasi lucru ca nu se face.de fapt un prof ne-a spus.acu sa speram k suntem liberi big grin