Uite cum stă treaba.În parlament s-a votat o lege potrivit căreia de Sfântul Andrei să stăm acasă, dar această lege trebuie aprobată de către preşedinte şi publicată în monitorul oficial. După ce va fi publicată acolo va intri în vigoare. Poate ne vom bucura de această decizie anul viitor, dar anul ăsta nu.
Sper că am putut să te ajut.
Da nu se face scoala ca e sf andrei miercuri joi 1 decembrie ziua national si vineri cerc pedagogic funda!
Da miercuri facem scoala. Din cate am inteles nu facem scoala pe 1 si pe 2, dar ziua de 2 o recuperam. Oricum e 100% sigur ca pe 30 facem scoala.
- Buna .
- miercuri facem scoala. numa joi stam acasa ca ii 1 Decembrie
Ceau. numai bine
Trebuie sa te duci, si la mine la scoala toti se duc de Sf Andrei.Lasai pe aia in pace ca nu stiu ce vorbesc. Funda!
Da...si la noi la facultate auzisem acelasi lucru ca nu se face.de fapt un prof ne-a spus.acu sa speram k suntem liberi
Depinde de şcoală.
De exemplu, la mine în şcoală zicea dna. dirigintă că se fac ore. Doar pe 1 decembrie, joi, nu facem ore, că e Ziua Patriei.
Pa, pa!
Din pacate DA! ( a dracu'... chiar cand credeam ca mai scapam si noi de ea Oricum nu facem scoala joi ( 1 dec)
Nu miercuri nu avem vacanta doar joi si vineri adica in 1 decembrie si in 2 decembrie.
Depinde de scoala noi spre exemplu facem nu afirma doar pentru o scl, ci in general