| lBroken69 a întrebat:

Narghileaua afecteaza capacitatile fizice? In special alergatul? Poate sa afecteze un fotbalist, sa nu reziste fizic?

4 răspunsuri:
| Whitesnake99 a răspuns:

Bai acum, depinde cat fumezi. Daca fumezi tu cu cativa tovarasi (adica nu una singur) una pe luna nu are ce sa iti faca. Dar daca tragi regulat, da, poate fi nociva. Nu mai stiu cine mi-a zis, care lucra in industrie, o narghilea echivala cu vreo 6 pachete de tigari, deci iti dai seama. Acum cu legea asta anti fumat chiar daca iti spun ei la cafenele ca nu are tutun, sa fii sigur ca nici celelalte substante nu sunt mai benefice. Ce sa mai zic de anii trecuti, inainte de lege cand, de exemplu, eu asa stiam ca nu avea tutun, ca era doar abur cu arome si cand am aflat am fost socat ca erau de fapt 6 pachete de tigari intr-o pufaitoare din aia. Concluzia, nu trage. Eu nu am fost sportiv cand trageam si trageam cateva pe luna si am inceput sa am probleme la respirat, imi pierdeam suflul la efort etc. Bafta!

| lBroken69 explică (pentru Whitesnake99):

Una la 3 saptamani cu inca 2 prieteni si aia facuta acasa, dintr-un pahar si prostii(improvizata).Cu carbuni fara nicotina.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Orice fum bagat in plamani iti afecteaza plamanii. Nu conteaza ce-i. Se depune pe plamani si micosreaza capacitatea de transfer. Mai mult, se ia foarte greu, in timp. Se zice ca un fumator scapa de probleme abia dupa 10 ani.

| Daniel_Dani_1996 a răspuns:

Narghileaua scoate fum filtrat in apa ceea ce nu este chiar asa de tare, daca nu ar fi filtrat nu ai putea trage din ea.Si afecteaza da nu mult si cand tragi nu trage ca nebunul ca s-ar putea sa ti se faca rau sau sa lesini.Prieteni de ai mei au pațit