Ce zici sa ajungi la o intelegere cu ea si poate stabiliti o ora in care sa iti faci temele si sa inveti si o ora sau doua in care sa mergi la baschet
Nu stiu despre tine dar la mine a mers
Pai fa o intelegere cu mama ta. Ceva de genu:daca nu invat bine nu ma mai lasi la baschet.Dar trebuie sa stii ca nu vei mai avea timp liber pentru ca vei aveea programul incarcat(si eu am fost la fotbal)
Consider că mama ta are dreptate. Timpul pentru studiu trebuie să îți ajungă mai mult. Trebuia să specifici cam ce clasă ești,dacă ești dimineața sau după-amiaza și cam cât de multe teme îți dă. Timpul de studiu trebuie să fie îndeajuns, pentru că în viitor nu cred că o să câștigi banii cu bachetul. Poate ți se pare absurd. Dacă îți place foarte mult acest sport, du-te în weekend 2-3 ore pe zi. Dacă ești dimineața e mai bine. Poți să faci și o oră de baschet. Acum, dacă mama ta nu e de acord.E partea a doua. Eu zic să îi propui să te duci în weekend sau măcar o oră pe zi. Căde-ți la o înțelegere. Promite-i că o să iei note mari și așa o să o convingi.
Pai nu stiu ce sa zic dar ai putea sa ii spui sa te lase pentru ca sportul face bine... si eu acum 1 an eram mai gras decat normalul la varsta de 12 ani, dar m-am apucat de sport(handbal) si am slabit foarte mult/ dar tot ce conteaza este sanatatea, asa ca te sfatuiesc sa te apuci de sport, spune-i is tu mamei tale ca o sa inveti indiferent ca faci baschet sau nu, iar daca nu te lasa, fa si tu fapte bune! fundita
Daca esti de dupa-masa atunci zic ca poti merge. Dar cu conditia sa-ti faci temele dimineata. Spune-i mamei tale ca te ocupi de teme dupa ce vi de la antrenament si dimineata
Seara te uiti peste lectii 30 de minute si dimineata ai sa vezi ca ai o memorie mai buna :p
Sper sa te fi ajutat sfatul meu
Dacă ești după-amiaza mergi dimineața, dar cu condiția să faci TOATE temele seara.