| YumiSukinanda a întrebat:

Niste tutoriale sau un tutorial video cum se fac suvitele cu hartie creponata. Funda!

8 răspunsuri:
| ReusxD a răspuns:

Pai,itit pui o bucata de hartie creponata in par, o umezesti si o infasori intr-o bucata de folie de staniol. Stai cateva minute(in functie de culoar), iti scoti hartia si staniolul din par si te usuci cu fionul.

| KirigayaKirito a răspuns:

Pai iti pui o bucata de hartie creponata pe suvita apoi o umezesti cu apa si alcool (Alcool doar daca vrei, dar iese mai bine culoarea) apoi o invelesti in staniol.
Lasi vreo 20 de minute, apoi usti cu feonu', dar se duce la prima spalare.
Eu m-am facut cu Castellani (Rosu-roz), sau poti cu albastru de metil, mai multe informatii la farmacie. puppy dog eyes
Tin mai mult timp si sunt mai puternice.
big grin

That's all!^^

| ioana8383 a răspuns:

Simplu.iti iei niste manusi pe maini, bagi o bucatica de hartie creponata in apa, o storci si apoi tio freci pe par si laso sa se usuce.doar dupa vreo doua spalari cu sampon se dau jos.

| Alexutzaa22 a răspuns:

Ai putea sa pui hartie creponata in apa, dupa ce iese destula culoare din ea o pui in balsam de par, o amesteci si ti-o pui pe par, stai un timp cu aia pe par apoi te speli si te usuci.

| Alexutzaa22 a răspuns:

Ai putea sa pui hartie creponata in apa, dupa ce iese destula culoare din ea o pui in balsam de par, o amesteci si ti-o pui pe par, stai un timp apoi te speli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Uite aici,
http://www.tpu.ro/......loarea-nu/
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KirigayaKirito):

Alcool...spirtul nu merge asa-i?

| KirigayaKirito a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai sincer, nu stiu, n-am incercat, ai putea incerca cu o suvita apoi sa ne spui si noua.
Ar putea sa mearga.^^
E alcool medicinal, nu vad de ce nu.

Întrebări similare