Pai,itit pui o bucata de hartie creponata in par, o umezesti si o infasori intr-o bucata de folie de staniol. Stai cateva minute(in functie de culoar), iti scoti hartia si staniolul din par si te usuci cu fionul.
Pai iti pui o bucata de hartie creponata pe suvita apoi o umezesti cu apa si alcool (Alcool doar daca vrei, dar iese mai bine culoarea) apoi o invelesti in staniol.
Lasi vreo 20 de minute, apoi usti cu feonu', dar se duce la prima spalare.
Eu m-am facut cu Castellani (Rosu-roz), sau poti cu albastru de metil, mai multe informatii la farmacie.
Tin mai mult timp si sunt mai puternice.
That's all!^^
Simplu.iti iei niste manusi pe maini, bagi o bucatica de hartie creponata in apa, o storci si apoi tio freci pe par si laso sa se usuce.doar dupa vreo doua spalari cu sampon se dau jos.
Ai putea sa pui hartie creponata in apa, dupa ce iese destula culoare din ea o pui in balsam de par, o amesteci si ti-o pui pe par, stai un timp cu aia pe par apoi te speli si te usuci.
Ai putea sa pui hartie creponata in apa, dupa ce iese destula culoare din ea o pui in balsam de par, o amesteci si ti-o pui pe par, stai un timp apoi te speli.
Mai sincer, nu stiu, n-am incercat, ai putea incerca cu o suvita apoi sa ne spui si noua.
Ar putea sa mearga.^^
E alcool medicinal, nu vad de ce nu.
GabriellaGabbi întreabă: