Unde gasesc foaia pe care scriu codurile ...la ea pe masa ..ai vreo poza de la un bilet dala pe care scrii codurilke :?
In 1 rand nu ai voie sa intri in sala pana la 18 ani. Eu am 17 si nu ma lasa, abia ma lasa femeia de la casa cu 1 prieten de 18 ani. Cand intri in sala, presupun ca in fiecare sala exista mese, la masa vezi oferta din ziua acea, si de pe toata saptamana, si in mijlocu mesei sunt cerioane. Pe pereti sunt, afisate meciurile care le poti gasi usor stand jos pe scaun, cautand in oferta acea. S-au la unele case de pariuri poti sa pariezi live asa faci bani mai usor si mai sigur zic eu :d.
PS : Daca pariezi, trebuie sa joci fotbal sa intelegi fotbalu, sa stii clasamente tot ,
Eu zic ca stiu valoarea loturilor echipelor o sa ma duc sa avd ce dreacu fac
Mai bine stai acasa, nu te du niciunde in 1 rand, la cat de speriat esti o sa bagi niste meciuri aiurea. Mai bine fa-l online si te duci cu codu si rogi pe cineva la usa sa iti bage si tie biletu...
PS : Mai bine laso asa asteapta sa faci 18 ani ca nu ai nicio sansa, sa bagi tu bilete acum...
Prietene daca m-ai sti nu ai mai zice nimica ...nu ai de unde sa stii cata cultura si cate informatii am eu din footbal ....eu am pus o intrebare nu ti-am cerut parerea si da corect nu am bagat pana acuma pentru can u m-a pasionat daca pun atatea intrebari stai chill
Bună.
Nu e de făcut cine ştie ce. Pe perete sunt afişate meciurile din mai multe zile iar tu le alege pe cele pentru care doreşti să pariezi. După aceea scrii codul şi dai fişa angajatului de acolo. Dacă nu ştii, roagă prietenii care te însoţesc să te ajute.
Pa-pa.
Xenoverse1 întreabă:
djsummer întreabă:
Yurisa întreabă: