Păi.Primul cadavru era [logic] al femeii, iar al 2lea era al cuiva care era deja mort in bagaje [zice ca ''se duce si isi cara bagajele''].
Apropo, e caz adevarat?
Copil care l-a nascut dupa ce a ajuns in camera apoi aia si-a ucis copilul si apoi s-a sinucis
Pai amantul sau iubitul ei! Da trebuie sa fi e smecherie la mijloc! AAAA sau poate era insarcinata si a nascut acolo! si copilul e al2lea cadavru!
Decii am si eu un oracol...
Si am inttrebari si amintirii
Dar spune-mi si miee jocuri, teste, decoratiuni etcc
Cum ar fi sa se arda paginilee pe margini si sa se picure cu ceara ca sa para ca e vechi
ceva de genul asta vreau please
Iti promith ca nu te voi deranjaa
Aaa si daca stii trimite-mi si mie cateva amintirii dar nu de tristete, prietenie sau ceva anume Vreau ceva de genu:
Iti las un tezaur
Cu 4 litere de aur
O.A.N.A
PLeAsSsE
Te rog mesaj privathh
Tipa era gravida si nu vroia sa afle nimeni asa ca a decis sa se sinucida si sa isi omoare si copilul. dupa ce a nascut si-a omorat copilul dupa care s-a sinucis.
SAU:
A iesit 1 tip din wc care a dus o lupta grea cu acea femeie, in urma careia au murit amandoi!
Un criminal in serie ascuns in bagajele ei care a omorat-o si apoi s-a sinucis.
Deci, in camera de hotel era un cadavru si sa omorat si ia, ori avea un cadavru in geanta, ori era un criminal in hotel
A incercat sa se sinucida, a vazut-o cineva la omorat pala si dupa sa sinucis in liniste
Cred ca menajera era. Cand femeia a intrat in camera a inchis totul si menajera era inautru.Cum nu exista o cale de aerisire amandoua au murit sufocate