| Panhead a întrebat:

O mica intrebare legata de FaceBook:
La editarea profilului, la 'arta si distractie' nu stiu cum sa elimin un artist, un program TV din lista celor adaugate?
Multumesc anticipathappy

Răspuns Câştigător
| TechnologyWebBrowsing a răspuns:

Dai un click pe artistul, programul tv care vrei sa il scoti si apoi apesi tasta delete

4 răspunsuri:
| adutzadragutza a răspuns:

Buna! Iti pot spune ca si eu am avut aceeasi nelamurire si nu stiam cum happy dar am aflat. De exemplu vrei sa elimini artistul Miley Cyrus scrii acolo sus la cauta : Miley Cyrus si cauti profilul vedetei acolo dai pe el si in stanga dai in jos o sa iti apara urmatoarele :# Creează Pagină
# Adaugă pe pagina mea la "Preferinţe"
# Primeşte actualizări prin RSS
# Nu-mi mai place
# Denunţă Pagina
# Distribui. Iar tu alegi,, Nu imi mai place''winking sper ca te'am ajutatwinking

| BeibbG a răspuns:

Foarte usor happy, dai clic pe ce vrei tu sa stergi si apoi "Delete" de la tastaturahappy. Succes!:* happy

| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Pe facebook nu este nici unde vreun buton sau vre'o setare unde poti sa stergi artistul sau programul tv. Dar ca sa stergi trebuie sa dai la editare si apoi dai click pe artist sau programul tv si apesi pe butonul "delete" de la tastatura.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| angel74dm a răspuns (pentru adutzadragutza):

Greşală mare, fata vrea să ştie cum şterge un artist de la "Artă şi distracţie" de la "Editare profil"... Pătrăţelele alea mici cu artişti. Apeşi pe unul o dată şi dai "Delete"...