Sisu, bineinteles, Puya este cel mai mitocan om de pe fata pamantului, i s-a urcat vedetismul la cap si acum se sterge cu noi undeva! stiu ca o sa primesc la stupid cat se poate duce, dar asta e purul adevar, ia sa va vad pe cei care apasati ep stupid acum...
Puya normal bine acum...fiecare cu gusturile lui nu? eu asa sunt de parere, asa ca nu cred ca se supara cineva pe mine:*
Sisu bine inteles! puya sa comercializat.mai bine revine la underground LA FAMILIA! FAN
Vad ca majoritatea au raspuns puya, acum depinde si ce vreti sa ascultati, hip-hop+manele, sau hip-hop, sisu a ramas asa cum il stiam inca de la lansarea lui in cariera, desigur fiecare se exprima in felul lui, poate si de aia au,, decis`` sa scoata fiecare cate un album, eu zic ca la exprimare, versuri, poveste, adevar este sisu cu mult peste, desigur nici puya nu este mai prejos dar el a,, mers`` pe varianta comerciala. ps: Prefer Sisu.
Inainte sa cante unele piese gen v. i. p, Doamna si vagabondul etc. era Puya.Eu fiind rapper acum cand a trecut alt gen de muzica nu-l mai suport. O face pentru bani intr-un fel il inteleg in altu nu.Deci pe Sisu il aleg desi are probleme cu drogurile.