| BaddieBae a întrebat:

Pentru cei care vad Naruto Shippuuden, credeti ca Sasuke va ramane cu Sakura? Dar Naruto cu Hinata? Si apropo ce site-uri stiti pentru a putea viziona Naruto shippuuden online, cu subtritare?

Răspuns Câştigător
| NuConteazăCine a răspuns:

Http://www.naruto.carcotasul.com/
Sper sa-ti fie de folos. Ramane de vazut ce se va intampla;)):)):X

35 răspunsuri:
| xeon a răspuns:

Eu iti recomand www.trilulilu.ro ''baga un tip in fiecare duminica episoade noi cu subtitrare''

| ஐPrincessSakuraஐ a răspuns:

Eu cred ca va ramane Sasuke cu Sakura si Naruto cu Hinata

| Rukia a răspuns:

Daca doresti, poti sa-ti spun aproximativ, dupa comportament si emotii unul fata de altul, cuplurile care cred ca vor fi in viitor, a
deci: NarutoXSkura (sunt sigura), KibaXHinata, ShikamaruXIno, NejiXTenten, (despre Sasuke nu pot spune nimic). Dar nimeni nu stie ce se va intimpla...

| akatsuki a răspuns:

Nu stiu cine cu cine o sa ramana dar imi place cuplul Sasuke/Sakura, Naruto? Hinata. Ar fi bine daca ar fi asa si in anime. animeromania.tk(gasesti si manga in romana)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sasuke nu va ramane ca sakura si naruto da va ramane sasuker isi va face o echipa cu o fata si doi baieti si va intra in akatuki dar nu va fi rau nu ii place sa ucida oameni si poti viziona scrie asa pe net:naruto carcotasul siai sa vezi toate cele 220 de episoade

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.peteava.ro Ai si Naruto şi Naruto Shippuden cu subtitrare. :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.naruto carcotasul.com
www. tailes fox.com
www.naruto shipuden manga subtritrat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naruto carcotasul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naruto carcotasul baga in fiecare joi un episod nouhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu ii grupez asa: sasuke+sakura, shikamaru+temari, naruto+hinata, ino+sai, neji+tente App: rukia du-te si arunca-te naibii de la balcon sau daca stai la casa arunca-te de pe acoperis, tu i-ai grupat ca naiba clar nu te-ai uitat la naruto esti paralela cum sa fie hinata cu kiba sau ino cu shikamaru sau mai rau naruto cu sakura, cred ca delirezi, inainte sa lasi comentarii draguta mea informeaza-te si app pentru cativa se scrie site nu sait. v-am pupat pe toti, nu am zis nimic din rautate sunt doar critici constructive v-am pupat pe toti kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intai as vrea sa va spun pentru unii ca se scrie site nu sait, si acum sa vb despre naruto, eu ii clasific asa : sasuke+sakura, naruto+hinata, shikamaru+ temari, neji+tenten si ino+say
rukia fara suparare dar inainte sa lasi niste commuri informeaza-te ca nu ai zis mai nimic korect cum sa fie shikamaru cu ino, kiba cu hinata cand hinata e nebuna dupa naruto si mai rau mai esti si sigura ca naruto o sa fie cu sakura => FALS... sakura l-a iubit intotdeauna pe sasuke, asa ca scuzele mele dar mai bine arunca-te de pe balcon sau daca stai la casa arunca-te de pe geam ca esti total paralela de ceea ce se vb, scuzele mele pentru ce am scris dar sunt niste critici constructive, nu am nimic personal cu tine respect ca te uiti la naruto, scuze daca am fost mai rautacioasa, va pup kiss kiss

| BaddieBae explică:

Dar voi ce credeti:Cine ramane cu cine? Spuneti-mi parerea voastra.

| BaddieBae explică:

Multumesc Wild_Styl3.Chiar imi este de folos.

| MinatoSan a răspuns:

Nici vorba! nu va ramane.doar sakura il iubeste pe sasuke, insa sasuke nu are nici un sentiment.iar naruto nici nu o iubeste pe hinata.doar ea il iubeste si se rusineaza cand naruto sta linga ea.hi,hi, hi. uite si site-ul, dra trebuie sa te logezi mai intai:http://narutofan.forumulmeu.ro/forum

| CristinaTaranu a răspuns:

Se stie ca toate filmele, carti sau orice ar fi, au finale fericite deci, asa cred ca vor ramane asa cum i-ai grupat tu.Asa sper si eu sa ramana.

| Senoritha a răspuns:

Eu stiu raspunsul am vazut tot naruto shippuden si naruto ramane cu hinata da sakura nu ramane cu sasuke:p

| deny_4527 a răspuns (pentru Senoritha):

Poi iti recomand http://animekage.com este cel mai bun...Si eu cred ca Sasuke va ramane cu Sakura, Naruto /Hinata, Shikamaru/Temari, Ino/Choji, Neji/Tenten

| Senoritha a răspuns (pentru deny_4527):

Poi acolo l-am privit da eu am intrat pe un sait japonez cu traducere si asa au ramas ca am vazut finalul naruto cu hinata si sakura nu a ramas cu sasuke.winking

| Sayuri a răspuns:

Nu cred ca vor exista si SasuSaku si NaruHina, la final va fi un singur cuplu si nu se stie sigur cine. Poate NaruSaku, poate NaruHina sau poate SasuSaku.

| alexutzza12q a răspuns:

Cine este iubita lii Itachi

..Am vazut un raspuns mai in jos ......Si Sakura a avut o sora?

| V1p3r a răspuns:

Sasuke x sakura deocamdata nu dar hinata cu naruto dau semne uitete pe www.narutoget.com

| Larysa_6222 a răspuns:

Da asa se spune ca sasuke va ramane cu sakura si ca pe la sfarsit se va indragosti de ea.Insa de naruto si hinata nu stiu sigur. Oricum saitul pe care ma uit eu este anime kage

| alexutz111111 a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti spun in privinta lui sasuke si sakura inca nu stim clar ce sentimente are sakura pentru naruto chiar daca ea il iubeste pe sasuke asta e clar si in privinta lui naruto cu hinata si asta e cum semnul intrebarii caci lui naruto iy place de sakura de cand erau la academie asa ca... si in plus eu inca raman la parerea ca unul dintre ei o sa moara ma refer la naruto si la sasuke

| andreea_3757 a răspuns:

Da vor raminehappy

| AliHachy a răspuns:

Pai eu cred ca pana la urma nu va ramane nimeni cu nimeni...pentru ca serialul asta e comedia, actiune, srte martiale, super puteri etc... si cred eu, ne invata sa avem incredere in noi. Faptul ca Naruto o iubeste pe Sakura si Sakura pe Sasuke e doar sa ne unga putin la inima si sa ne faca sa ne punem intrebari depre asta. Multi dintre noi sunt curiosi despre asta, poatte va ramane sakura cu naruto, la sfarsitul seriei. Chiar sa fie sakura cu Sasuke si Naruto cu Hinata, deja e exagerat, adica naruto o iubeste pe sakura si hinata pe naruto( in ultimele episoade din Shippuden nu mai zice nimic despre hinata, gen ca inca il mai place pe naruto), si sakura cred c isi va reveni sin iubirea eilaughingpoate il va placea pe naruto cand isi va da seama ca e mult mai valoros ca Sasuke, dar e putin probabil, sakura il considera pe naruto preten cel mai bun.Asta-i parerea meahappy

| kolaka a răspuns:

Pai incearca peteava.ro sau animekage sau scrii pur si simplu naruto shippuden ep si rosub

| DeeNuts a răspuns:

Aici sunt toate episoadele Naruto Shuppuden si Naruto normal http://animekage.com/anime/naruto-shippuden/
Sasuke va ramane cu Sakura si posibil si Naruto cu Hianta.
Fanii adevarati stiu ca Sakura si Sasuke au fost promisi la nastere ca si Itachi cu sora sakurei, care NU a fost ucisa de Itachi ci s-a sinucis. ^^

| SimonSays281 a răspuns:

Cine este iubita lui itachi uchiha?

| sakurafan_5404 a răspuns:

Naruto ramane cu Hinata dar Sakura nu stiu si cel mai bun sait e www.AnimeKage.com pentru ca in fiecare saptamana se adauga 1-2 ep noi