| Coco2730 a întrebat:

Puteti sa imi recomandati cateva seriale inteligente, precum Apparitions si Sherlock de la BBC, Suits, House, Breaking Bad?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alinutza96 a răspuns:

Game of trones, spartacus, suburgatory, the borgians,

| Coco2730 explică (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

E chiar super, e pur asa, de-a dreptul minunat. Dar ma intereseaza alt gen de seriale.

| Coco2730 explică:

Lie to me, American Horror Story, Leverage, Alphas, Battlestar Galactica, Damages, Dexter, Elementary, El Internado, Fairly Legal, In treatment, Nikita, The Newsroom, Prison Break, Misfits. In general un serial cu o poveste buna si actori buni.

| PopaIoana a răspuns (pentru Coco2730):

Am vazut majoritatea serialelor spuse de tine mai sus. Si pot spune ca toate sunt GENIALE. Poti sa te uiti la Supernatural. Nu stiu daca o sa-ti placa, dar eu il ador. In acelasi timp, am vazut si "Criminal Minds". Acest serial te-ar putea interesa. Este chiar calumea si este cu oameni destepti si... nu stiu cum sa-ti spun. Eu l'as vedea de o gramada de ori fara sa ma plictisesc. Am vazut toate cele 8 sezoane aparute in 3-4 saptamani. Ma uitam la el cu cel mai mare drag. Uita'te la un episod - vezi ca primul episod, pe mine una, nu mo' atras, insa de la al doilea incepand am ramas cu gura cascata -. Si daca poti sa-mi spui ce parere ai!happy Sper ca ti-am fost de folos!happy

| iccecrim a răspuns:

The Mentalist. e super genial.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfged tb yrty6ryfgb gh hh677