E chiar super, e pur asa, de-a dreptul minunat. Dar ma intereseaza alt gen de seriale.
Lie to me, American Horror Story, Leverage, Alphas, Battlestar Galactica, Damages, Dexter, Elementary, El Internado, Fairly Legal, In treatment, Nikita, The Newsroom, Prison Break, Misfits. In general un serial cu o poveste buna si actori buni.
Am vazut majoritatea serialelor spuse de tine mai sus. Si pot spune ca toate sunt GENIALE. Poti sa te uiti la Supernatural. Nu stiu daca o sa-ti placa, dar eu il ador. In acelasi timp, am vazut si "Criminal Minds". Acest serial te-ar putea interesa. Este chiar calumea si este cu oameni destepti si... nu stiu cum sa-ti spun. Eu l'as vedea de o gramada de ori fara sa ma plictisesc. Am vazut toate cele 8 sezoane aparute in 3-4 saptamani. Ma uitam la el cu cel mai mare drag. Uita'te la un episod - vezi ca primul episod, pe mine una, nu mo' atras, insa de la al doilea incepand am ramas cu gura cascata -. Si daca poti sa-mi spui ce parere ai! Sper ca ti-am fost de folos!