Facebook-ul nu are nicio legatura cu ACTA si nici cu oprirea netului. Pur si simplu le-o fi oicat anumite servere. Problema s-a remediat insa. Nu va mai speriat asa repede, ca nu este in avantajul nimani sa dispara Facebook-ul.
Mai, eu nu stiu ce nu va merge voua. mie facebook'ul imi merge perfect. Si stati linistiti ca nu o sa inchida facebook'ul... o sa aiba de pe numai stiu ce data, toata lumea cronologia. Acel timeline de care comenteaza multa lume
.
Probabil ca nu va merge fiind ca fac ceva schimbari. sau mai stiu eu. Asa ca, stati chill:*.
Au cazut serverele pentru ca sunt prea multi utilizatori la fel cum s-a intamplat si cu Google+. Cred ca o sa se redeschida curand...
Au cazut serverele pentru ca sunt prea multi utilizatori la fel cum s-a intamplat si cu Google+. Cred ca o sa se redeschida destul de repede.
Au cazut serverele pentru ca sunt prea multi utilizatori la fel cum s-a intamplat si cu Google+. Cred ca o sa se redeschida destul de repede.
Cum iti spuneam... au picat serverele dar s-a remediat repede problema. Funda?
Daca ar face ceva bun astia cu cu ACTA lor ar fi sa inchida Facebook.Stiu ca o sa imi sara toti copiii in cap, dar asta e adevarul, porcaria asta va distruge viata.
Nu S-a anuntat inca dar cel mai probabil anonymus l-a inchis sau de frica. lau inchis eu pentru ACTA... inchisoare 5 ani.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: