| LaChatte a întrebat:

S-au aratat tot felul de dovezi ca exista sirene (ca: http://www.publika.md/......25201.html ) voi chiar credeti?

13 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Eu sincer nu cred in sirene. Daca cineva crede in aceste creaturi are respectul meu si nu-l voi insulta pentru ca eu nu cred, dar sincer eu nu cred.

| LaChatte explică (pentru zurick):

Te-ai uitat la video? nu cumva era o fata deghizata?

| zurick a răspuns (pentru LaChatte):

Nu-i vorba neaparat de o fata dechizata...Nu m-am uitat de data asta la video ca l-am mai vazut la o intrebare pe Trivia/Amuzante. Putea fi orice nu neaparat o fata dechizata oricum exista si posibilitatea asta.

Se mai spune ca exista anumite creaturi ce seamana cu sirene, dar nu ma refer la foca, ci la animale nedescoperite inca.

Intr-adevar! Daca stai sa te gandesti foarte multe au fost descoperite pe Terra si inca Terra ne mai ascunde multe secrete.(Buna logica ta!)

Stii ce mai cred eu? exista un animal... adica sirena. dar nu are fata de om, ci de animal cu par si cu putina minte cat sa isi dea seama ca e filmata.

Orice e posibil, dragul meu.Multe inca nu-s descoperita chiar daca multe au fost deja descoperita.Ador modul tau de a gandi happy

Ma chema domnisoara pisicuta si sunt fata smug

Draga mea.Scuza-ma :*

Mai conteaza?

| Musique a răspuns:

Eu merg pe miza "dacă n-ar fi nu s-ar povesti".
Baftă.

| LaChatte explică (pentru Musique):

Asta mi-a zis sor-mea mai mare

| HappinessHurts a răspuns:

Sincera sa fiu daca magia se practică(o practic si sunt destul de buna dar pentru asta îți trebuie:Bagheta..eu am din lemn din cireș si fara un diamant la capăt nu merge...eu am coart alb, am cumparat-o, si o carte...eu am dat peste ea fără sa vreau in biblioteca liceului.)De ce nu ar exista sirene? Lumea este foarte misterioasa si 95% din ocean nu a fost inca explorat...multe creaturi au fost gasite in adâncuri dar si mai multe încă așteaptă sa fie descoperite.

Întrebări similare