| animatonic a întrebat:

Sa vedem cine-mi ghiceste gusturile: Lamaie-Portocale Ciocolata-Vanilie Suleyman Magnificul-Pariu cu Viata Adevar-Provocare Ochii verzi-Ochii albastri Munca-lene Stanga-Dreapta House-HIP HOP Leptop-Calculator Mana-Picior

Răspuns Câştigător
| NesquikDuoSpecial a răspuns:

Lamaie
Vanilie
Suleyman M.
Provocare
Ochii negrii
Lene
Dreapta
Hip hop
Leptop
Mana
Cate am ghicit din cate?

| animatonic explică (pentru NesquikDuoSpecial):

Tu ai fost cel mai aproape de gusturile mele. Te sfatuiesc sa mai incersci deoarece:
1. Gresit
2.Corect
3.Corect
4.Corect
5.Gresit (pune raspunsul dintre urmatoarele {ochii albastri-ochiiverzi}
6.Corect
7.Corect
8.Gresit
9.Corect
10.Corect
Succes!

22 răspunsuri:
| AnnnaMarrria a răspuns:

Poi si cum ma ajuta? laughing
lamaie
ciocolata
pariu cu viata
provocare
albastri
lene
dreapta
house
laptop
mana

| afrodita3333 a răspuns:

Eu iti spun ce-mi place mie laughing
portocale
ciocolata(gust)vanilie(miros)
niciunul
adevar
albasti
munca
dreapta
hip hop
laptop
picior

| B343 a răspuns:

Lamaie, vanilie, Suleyman Magnificul, provocare, ochii albastri, lene, stanga, hip-hop, calculator, mana
tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste, cu poti sa vi cu asemenea prostii pe TPU si oare cum de mebrii comunitatii iti mai si raspund...eu ti-as fi banat contul sa te inveti minte sa nu mai pui toate rahaturile care iti trec prin minte.
De parca ar interesa pe cineva ce iti place tie...ce oameni.
PS: Vezi ca se scrie "laptop" nu "laptop". Macar daca pui intrebari de ****, pune-le corect ca d'asta pica lumea bacu'.

| animatonic explică (pentru anonim_4396):

Ce m-am emotionat...Eu mai am mult pana la bac si pana atunci am si de invatat. Ce treaba ai tu de ce intrebari postez eu pe TPU> Tine pentru tine si numai critica ca nu te alegi cu nimic.

| anonim_4396 a răspuns (pentru animatonic):

Critic ca poate deschid ochii la oameni sa nu mai fie asa prosti.
Hai bafta cu bacul ala care zici ca o sa-l dai.

Pai de unde stii ca eu sunt asa proasta> N-am nevoie de bafta la BAC, voi avea nevoie de minte. Gandeste-te bine, nici macar nu am trecut clasa a8a. Te rog sa vorbesti mai convenabil...Sunt si copii mai mici ca tine si mai mici ca mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru animatonic):

Pai cand vi cu asemenea aiureli "sa vedem cine imi ghiceste gusturile" nu am cum sa zic ca esti un geniu. Nu vreau sa o mai lungesc.
PS: La bac ai nevoie si de bafta (noroc) nu numai de minte deci bafta.

Nu-ti convin tie aceste "aiureli". Altii le accepta: DE CE>:. Si acum ma poti face in toate felurile posibile...Numai te rog sa nu le postezi la pagina acestei intrebari: tine-le pentru tine. Si crezi ca la BAC sau daca inca nu ai trecut BACUL vei scrie la argumentari: "PS">. Nu cred. Poate tu vei avea nevoie de bafta sau ai avut nevoie de bafta. Eu nu, am nevoie de o cruce cat demica si tot voi avea un punctaj...

| ovidiu8msn a răspuns:

Total neinteresant. Suliman magnificul sau pariu cu viata este un gust?

| animatonic explică (pentru ovidiu8msn):

Intr-adevar nu este un gust. Dar am pus toate la olalta deoarece ar fi trebuit sa impart tot ce am postat.

| alexmitzyy a răspuns:

Portocala
Vanilie
Pariu Cu Viata
Provocare
Ochii albastri
Lene
Dreapta
House
Laptop
Mana
Da-mi un raspuns pe cele care le -am ghicit!

| Jee354 a răspuns:

Portocale, Vanilie,Pariu cu Viata,Ochii albastrii,Munca, Dreapta, House, Calculator, Picior. Aaaa da si adevar.Acum nu pot sa le ghicesc chiar toate.laughingMacar una am ghicit?

| Jee354 a răspuns:

Am ghicit?laughing

| ghostbusters a răspuns:

Sa vedem :Ciocolata,Pariu cu viata,Adevar,Ochii verzi,Lene, Dreapta, HIP-HOP, Leptop, Mana...cate am nimerithappy?

| psica a răspuns:

Portocale;
Ciocolata;
Pariu cu Viata;
Provocare;
Ochii verzi;
Lene;
Dreapta;
House;
Laptop;
Mana.

| Gesara a răspuns:

Mie nu imi pasa de gusturile tale, imi pasa ca ai ales categoria gresita. Pune intrebarea pe "conversatii" daca intr-adevar suferi de plictiseala.

| animatonic explică (pentru Gesara):

Chiar nu stiam la ce categorie sa postez intrebarea. Am pus la timp liber deoarece sunt mai multi fete/baieti care se uita acolo.

| scutelnictatiana a răspuns:

Portocale,ciocolata,pariu cu viata,adevar,ochi verzi,lene, dreapta, hip hop, calculator, picior

| LuckyVictorious a răspuns:

Portocala, vanilie, pariu cu viata, ochii albastri, lene, stanga, HIP HOP, calculator, mana happy Am ghicit?

| LalaBandLovee a răspuns:

Ai aceleasi gusturi ca si mine! Si mie imi polac toate astea! dar: portocale, vanilie, pariu cu viata, provocare. albastri, munca dar si lene, dreapta, house, laptop, mana