Lamaie
Vanilie
Suleyman M.
Provocare
Ochii negrii
Lene
Dreapta
Hip hop
Leptop
Mana
Cate am ghicit din cate?
Portocale, Vanilie,Pariu cu Viata,Ochii albastrii,Munca, Dreapta, House, Calculator, Picior. Aaaa da si adevar.Acum nu pot sa le ghicesc chiar toate.Macar una am ghicit?
Eu iti spun ce-mi place mie
portocale
ciocolata(gust)vanilie(miros)
niciunul
adevar
albasti
munca
dreapta
hip hop
laptop
picior
Mie nu imi pasa de gusturile tale, imi pasa ca ai ales categoria gresita. Pune intrebarea pe "conversatii" daca intr-adevar suferi de plictiseala.
Sa vedem :Ciocolata,Pariu cu viata,Adevar,Ochii verzi,Lene, Dreapta, HIP-HOP, Leptop, Mana...cate am nimerit?
Ai aceleasi gusturi ca si mine! Si mie imi polac toate astea! dar: portocale, vanilie, pariu cu viata, provocare. albastri, munca dar si lene, dreapta, house, laptop, mana
Poi si cum ma ajuta?
lamaie
ciocolata
pariu cu viata
provocare
albastri
lene
dreapta
house
laptop
mana
Portocala
Vanilie
Pariu Cu Viata
Provocare
Ochii albastri
Lene
Dreapta
House
Laptop
Mana
Da-mi un raspuns pe cele care le -am ghicit!
Portocala, vanilie, pariu cu viata, ochii albastri, lene, stanga, HIP HOP, calculator, mana Am ghicit?
Portocale;
Ciocolata;
Pariu cu Viata;
Provocare;
Ochii verzi;
Lene;
Dreapta;
House;
Laptop;
Mana.
Lamaie, vanilie, Suleyman Magnificul, provocare, ochii albastri, lene, stanga, hip-hop, calculator, mana
Doamne fereste, cu poti sa vi cu asemenea prostii pe TPU si oare cum de mebrii comunitatii iti mai si raspund...eu ti-as fi banat contul sa te inveti minte sa nu mai pui toate rahaturile care iti trec prin minte.
De parca ar interesa pe cineva ce iti place tie...ce oameni.
PS: Vezi ca se scrie "laptop" nu "laptop". Macar daca pui intrebari de ****, pune-le corect ca d'asta pica lumea bacu'.
Portocale,ciocolata,pariu cu viata,adevar,ochi verzi,lene, dreapta, hip hop, calculator, picior
Ce m-am emotionat...Eu mai am mult pana la bac si pana atunci am si de invatat. Ce treaba ai tu de ce intrebari postez eu pe TPU> Tine pentru tine si numai critica ca nu te alegi cu nimic.
Chiar nu stiam la ce categorie sa postez intrebarea. Am pus la timp liber deoarece sunt mai multi fete/baieti care se uita acolo.
Intr-adevar nu este un gust. Dar am pus toate la olalta deoarece ar fi trebuit sa impart tot ce am postat.
Tu ai fost cel mai aproape de gusturile mele. Te sfatuiesc sa mai incersci deoarece:
1. Gresit
2.Corect
3.Corect
4.Corect
5.Gresit (pune raspunsul dintre urmatoarele {ochii albastri-ochiiverzi}
6.Corect
7.Corect
8.Gresit
9.Corect
10.Corect
Succes!
Critic ca poate deschid ochii la oameni sa nu mai fie asa prosti.
Hai bafta cu bacul ala care zici ca o sa-l dai.
Pai de unde stii ca eu sunt asa proasta> N-am nevoie de bafta la BAC, voi avea nevoie de minte. Gandeste-te bine, nici macar nu am trecut clasa a8a. Te rog sa vorbesti mai convenabil...Sunt si copii mai mici ca tine si mai mici ca mine.
Pai cand vi cu asemenea aiureli "sa vedem cine imi ghiceste gusturile" nu am cum sa zic ca esti un geniu. Nu vreau sa o mai lungesc.
PS: La bac ai nevoie si de bafta (noroc) nu numai de minte deci bafta.
Nu-ti convin tie aceste "aiureli". Altii le accepta: DE CE>:. Si acum ma poti face in toate felurile posibile...Numai te rog sa nu le postezi la pagina acestei intrebari: tine-le pentru tine. Si crezi ca la BAC sau daca inca nu ai trecut BACUL vei scrie la argumentari: "PS">. Nu cred. Poate tu vei avea nevoie de bafta sau ai avut nevoie de bafta. Eu nu, am nevoie de o cruce cat demica si tot voi avea un punctaj...
larisalala întreabă: