| Ker0s3x a întrebat:

Sal'tare TPU! Macar uitati-va aici nu sariti peste poate imi dati un raspuns bunwinking Deci sa incep...eu incercam sa iau un aim bot la cs si am gasit unul care mergea.De unde l-am downloadat scria Aim Bot Cs 1.6.Eu am cs lant final.La inceput codul mergea dar dupa o vreme mi se face un lag mare chiar cand intram in cs. Oare nu merge codul la cs lant final doar la 1.6? Am incercat mai multe coduri si se intampla la fel mi sa face lag.Ma lamureste cineva? Dau FUNDA pentru cine ma lamurestewinking

5 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Ce ma bucur ca nu-ti mai merge, m-am saturat de copilasi ca tine care nu sunt in stare sa nimereasca pe cineva de la 3 metri distanta si isi baga coduri ca sa se bucure si ei ca omoara pe cineva o data-n viata.

Daca se ofera sa te ajute cineva sper sa fie blackhat si sa-ti bage vreun rat sau vreun keylogger in PC si sa-ti distruga tot pe acolo.

Sfatul meu: Lasa-te de CS, mai cresti un pic si apoi incearca sa gandesti daca nu ti se pare chiar asa de greu.

| Ker0s3x explică (pentru Supps):

Ma copilas nu raspunde thu daca nu ai cu ce sa ma ajuti...si eu nu vreau cod ma puta vreau sa ma lamureasca cineva in legatura cu astastraight face Ciocu mic

| Supps a răspuns (pentru Ker0s3x):

Nu vrei cod, ca ai deja, oricum eu imi sustin parerea expusa mai sus, fa un bine lumii, cauta un pod si sari de pe el.
Cat despre varsta, degeaba ai schimbat data nasterii din profil, pentru ca am vazut de prima oara ca esti nascut in '98.

| Ker0s3x explică (pentru Supps):

Ma dilau straight face ti-am zis odata ma nu te tot baga tu.JET!

| MarDuke1987 a răspuns:

Da, ti-a dat cineva Destroy = distruge counterul si iti face lag mare