| krytos1 a întrebat:

Sal TPU. Cum sa fac sa nu se mai ia ciorile de mine (tagani :laughing )
De exemplu astazi mergeam pe strada si l-am vazut pe un jegos din asta mai incolo si m-am intors si am luat-o in cealalta directie, si dupa il aud pala: "Ba ia vino ", ce credeti ca am facut? Am fugit... desi fac kickbox de performanta de 4 ani si sunt foarte bun am pierdut doar de 2 ori in astia 4 ani. Si daca va ajuta cu ceva am (edit ) 12 fac 13 si stau in Ferentari - Rahova fix acolo unde sunt cei mai multi pe langa fabrica de paine.
Deci cum pot sa fac sa se potoleasca sclavi astia?
Nu as vrea sa ii bat fiind ca dupa vin cu 100 dupa mine si ma distrug dar, daca asta este singura varianta... sper sa ma ajutati.

7 răspunsuri:
| krytos1 explică:

PArdon am 12 ani fac 13

| RaduTN a răspuns:

Trebuie sa te comporti ca un adevarat jmeker pe langa tigani. Asa o sa creada ca esti unul de-al lor si te vor lasa in pace. Dar nu uita asta, tiganii sunt cei mai iubitori oameni, incep fiecare propozitie cu 'Sa-ti traiasca familia' si termin cu 'Sa moara familia mea' deci le poti vorbii si tu asa.

Bafta smug

| Eduard619 a răspuns:

Daca ii faci sa creada ca esti de-al lor o sa te lasa in pace in rest chiar nu ai ce face.

| Electricsocar a răspuns:

Salut.....eu sunt din Focsani...fac wrestling (s.a deschis de curand), si de cand sunt la liceu (liceul unirea)ma tot freaca la cap marksii astia ...tigani......eu fug ca, dupa la fel cum ai zis tu cheama toata,, satra" si vin sa te bata cu totii..mai bine daca ai relatii sa zicem... daca ai niște oameni mai mari de 16ani langa tine...sa.i bateti dar sa fiti multi ca altfel v.o luati....sau eterna fuga

| krytos1 explică (pentru Eduard619):

Pai da nu vreau sa ii fac sa creada ca sunt de al lor, eu vreau sa le impun respect dar nu neaparat prin bataie.

| Neo12 a răspuns (pentru krytos1):

Te duci la poliţie şi reclami problema, le spui părinţilor tăi.

| krytos1 explică (pentru Neo12):

Ete pl laughing