Buna.Si mie mi s-a intamplat.Ai face bine sa duci pc-ul la un expert in calculatoare.Si apropo chiar daca te-am ajuta noi sa iti spunem de ce unii ar putea mintii si sa puna un raspuns la nimereala sa se afle in treaba, doar ca sa aiba mai multe raspunsuri.Eu iti propun sa vizitezi un expert.Tu ce zici? Scriemi aici daca iti convine ce am zis. Daca nu iti convine asteapta raspunsurile altora.
1 mie cand mi se reseta aveam virusi.
2 ti se poate reseta din cauza ca culleru din spate poate fi dus deci asta e singuru lucru care mi s-a intamplat mie si l-am dus la reparat mi-a schimbat culleru si acum merge ca ceasul...
Problema e ca Poate e din cauza la windous daca e vista se restarteaza de la abdate daca e XP de la PC tau Funda
Dar...inainte sa instalezi din nou windows-ul facea asa? Si dupa? Inseamna ca e stricat ceva in calculator. Unitatea, procesorul, sau altceva...
Se restarteaza in continuu sau din cand in cand?
Daca e continuu, e sursa, daca e din cand in cand pot fi multe cauze si da, poate fi supraincalzirea!
E posibil sa se supraincalzeasca procesorul (am patit si eu). Incearca sa-ti desfaci calculatorul (daca nu mai e in garantie), sa cureti cu aspiratorul praful iar apoi sa dai cu pasta termoconductoare ( http://www.mediadot.ro/racire/pasta-termoconductoare/ ). Daca ai calculatorul in garantie, desi cred ca nu, du-l la ei inapoi sa-l repare. Totusi, daca nu merge treaba cu pasta termoizolanta ai putea sa te duci la reparatii calculatoare, sa-ti faca un diagnostic :)
Am curatat tot praful din unitate acum cateva saptamani si tot se restarteaza. Parerea mea este ca de vina este temperatura.
Pasta termoconductoare asta face, mentine un strat "racoros" pe procesor, ca sa nu se supraincalzeasca.
Ce placa video ai>? Daca ii slaba de aia! Si nu conteaza, poti sati reinstalizi windowsul si sa-l devisuzesi pana ce mori. Daca ai probleme cu placa video. Oricum? Tu te joci pe jocuri cu grafica faina de rupe? Daca da inseamna ca placa video este distrusa