| Kampion a întrebat:

Sall! Am o intrebare. Voi mai prindeti canalul "Jetix"? Inainte sa imi bag net, aveam digi si nu aveam Jetix, dar voi mai prindeti inca jetix? Dau funda,

13 răspunsuri:
| lacrima15 a răspuns:

Pai nu mai prinde nimeni jetix pentu ca in loc de el acum e dysney chanel si e la fel doar ca mnah s-au scos unele desene! De foarte mult timp e schimbat! Doar numelewinking sper ca tI-am fost de ajutorwinking

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Jetix s`a transformat in Disnep Channel de vreo 3 ani si 11 luni

| AccountDeleted a răspuns:

Nu mai exista JETIX l-a inlocuit Disney Channel. Daca iti aduci bine aminte cand era jetix si era publicitate, mai dadea reclame cu "Intra in lumea Disney" si cu parti din seriale. De atunci l-au scos si a venit Disney Channel! Funda?

| RenaRenata13 a răspuns:

Nu mai exista canalul Jetix tongue

| Kampion explică (pentru AccountDeleted):

Pfff. de unde sa stiu de reclama aceaia? Aveam digi inainte.

| Anduttziik a răspuns:

Jetix nu mai este de multă vreme, pentru că acum este Disney Channel, s-a schimbat atât numele cât şi desenele animate..deci.winking. Succes.

Dar am mai vazut ca era si Toon disney, acela unde ee?

| Kampion explică (pentru Anduttziik):

Da am auzit ca e Jetix World, e pe calculator sau la televizor?

| Furculingură a răspuns:

Jetix nu mai este difuzat. A fost înlocuit cu Disney Channel pe 9 septembrie 2009 parcă. ( nu pot să cred că am ţinut minte asta )

| GeoDolchee a răspuns:

Jetix este acum inlocuit cu Disney Channel

| AccountDeleted a răspuns (pentru Kampion):

Acela nu e inca in Romania. A fost un pic. A vazut ca nu merge treaba adica fara audienta in Romania si la lasat la locul de providenta!

Dar Cartoon Network HD? de unde pot face rost de el?

| AccountDeleted a răspuns (pentru Kampion):

HD nu este la TV doar daca ai decodor HD de la RCS-RDS / ROMTELECOM si altele cu canale HD! Altfel nu este la TV asa simplu HD.